Véget ért a 17. AV Trend & HI-FI Show

Megvolt, véget ért, és a szervezők szerint sikeresebb volt mint az elmúlt évi rendezvény. Mivel első alkalommal vettünk részt kiállítóként ezen, így nincs mihez viszonyítanunk. Számunkra nagyon nagy élmény volt benne lenni a sűrűjében! Remélem hamarosan képekkel is megmutathatjuk, hogy mi hogyan láttuk.

A kiállítás tapasztalatait még összegeznünk kell, de addig is szeretnénk köszönetet mondani:

  • Elsőként mindazoknak, akik megtiszteltek látogatásukkal bennünket. Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, és köszönjük a kritikát is, amit hasznosítva jövőre – ha az égiek is úgy akarják – még jobbak tudunk lenni.
  • Köszönjük a Soltész Reklám Kft. minden munkatársának, akik lehetővé tették, hogy a nagyközönség előtt bemutatkozhassunk. Külön köszönet Soltész Rezső és Brindzik József Uraknak, akik személy szerint is sok segítséget nyújtottak.
  • Köszönjük barátaink, id. Molnár László, Fodor Tibor és Dr. Balla Péter segítségét, akik a maguk eszközeivel szintén sokat tettek azért, hogy ne valljunk szégyent.
  • És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban köszönjük partnercégünk az RDacoustic támogatását, akik nélkül valóban sokkal nehezebb lett volna. Martin Landa és Radovan Rehorek professzionalizmusa és nyugalma átsegített bennünket is minden nehézségen, akik hisznek az általuk készített dolgok kiválóságában, és ez a meggyőződés kovácsolt bennünket csapattá!

Köszöni mindenkinek az Impressivia csapata:

Dr. Molnár Edina

Bozorádi János Márk

Bozorádi János