Bemutatóterem

Budapest belvárosában kialakított bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk az általunk képviselt márkák azon produktumainak kipróbálására, melyek véleményünk szerint legjobban reprezentálják az egyes gyártók termékkínálatát. Igyekeztünk olyan környezetet teremteni, melyben elektronikáink és látogatóink is jól érzik magukat.

Mindazonáltal el kell mondanunk, hogy az általunk kínált hangzásélmény merőben különbözni fog attól, melyben vásárlóinknak saját lakókörnyezetükben általában részük lehet. Egy audio lánc legfontosabb, legdrágább, és egyben a legnehezebben kicserélhető eleme a helyiség, ahol a készülékeinket elhelyezzük, és ahol hallgatjuk azokat. Emellett kevesen tehetik meg azt, hogy mindenféle kompromisszum nélkül csak audiovizuális célra építsenek át vagy alakítsanak ki egy helyiséget otthon.

Mi arra törekedtünk, hogy demószobánk megfeleljen az akusztikai követelményeknek, reprezentálja az általunk képviselt márkák termékkínálatát, és megőrizze lakószoba funkcióját is. Ebbe az enteriőrbe illeszkednek azok a szobaakusztikai megoldások is, melyek a hangzásélmény optimalizálásához szükségesek, és egészséges kompromisszumot jelentenek az esztétikum, a funkcionalitás és az élhetőség között.

Mindezt azért szükséges elmondanunk, mert az általunk képviselt márkák termékeinek biztosítjuk a lehetőséget, hogy megmutathassák valódi képességeiket, másrészt a hozzánk fordulóknak is igyekszünk minél többet megmutatni, hogy otthoni helyiségük átalakítása, átrendezése milyen lehetőségeket rejt magában.

Bemutatótermünk előzetes bejelentkezés nélkül látogatható:

  • Hétfőn és kedden: 10.00-13.00 és 14.00-19.00
  • Pénteken: 10.00-17.00

Ettől eltérő időpontban csak előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés  alapján tudjuk fogadni a látogatókat.

A fentiek mellett előre meghirdetett időpontokban nyilvános demókon mutatjuk be a hozzánk érkező újdonságokat.

Remélem, felkeltettük érdeklődését, amennyiben igen, a „Kapcsolat” menüpontban megjelölt elérhetőségeink egyikén keressen minket, és várni fogjuk a megbeszélt időpontban!