Bemutatkozás

Bemutatkozás

Impressivia – egy nem létező szó, mely ugyanakkor mindenkinek mond valamit. Számunkra ezt:

„A zene az élet! A zene fizikailag megtestesült érzelem, meg lehet érinteni! Egyfajta neonszín jelenés, a szellemből szivattyúzzák ki, aztán hanghullámokká alakul.” (Isaac Marion)

…és mi ezeket a hanghullámokat próbáljuk minél tökéletesebb módon, a legjobb eszközeinkkel eljuttatni a zenekedvelő emberekhez. Budapesti bemutatótermünkben lehetőség lesz elmerülni a zene, a hangzás világában és kiválasztani a minden szempontnak legmegfelelőbb készülékeket és kiegészítőket.

Nem könnyű egy új vállalkozás indulásakor jól megfogalmazni azt, hogy milyen célokat tűztünk magunk elé akkor, amikor eldöntöttük, hogy a high-end világában kívánunk boldogulni. E cég létrejöttében a véletlennek legalább akkora szerepe volt, mint annak a szenvedélynek, amit a minőségi zenehallgatás iránti vágy jelent számunkra.

Magam több mint 30 éve fertőződtem meg az audiofil kultúra iránti vonzalommal, léptem feljebb és feljebb a mind magasabb minőséget nyújtó eszközök beszerzésében. Ez idő alatt sok tévutat megjártam, számos csalódáson mentem keresztül, melyek oka gyakran a tapasztalatlanságom vagy tájékozatlanságom volt. Most lehetőségem nyílik arra, hogy másokat – ha ők is akarják – megóvjak ezektől, és az eddig megszerzett tudást átadhassam, hogy csak a zenehallgatás örömében, és a megvásárolt eszközökkel kapcsolatban érzett megelégedettségben legyen részük.

Azt hiszem, ezzel meg is fogalmaztam, mit tekintek küldetésemnek, mely testet ölt az általunk forgalmazott audio készülékekben is. Alkotóikat ugyanaz a szenvedély és az alkotásaik iránti elkötelezettség jellemzi, mint bennünket, akik az e márkák által reprezentált innováció, emberi találékonyság, precizitás eredményeként élhetjük át a zene nyújtotta élményeket.

Nem állítom, hogy az általunk forgalmazott termékeknél nem gyártanak és forgalmaznak jobbat, szebbet, tökéletesebbet, csak annyit, hogy mindaz, amivel rendelkezünk, a maga nemében egyedi, ezért kivételes.

Élményt teremtünk!