Kategória: Hírek, újdonságok

Lector Digitube S-192 teszt

Megjelent a Lector Digitube S-192 d/a konverterének tesztje a Hangzásvilág oldalán. A cikk elérhető innen:

Akusztikai korrekció – zajcsillapítás

A szobaakusztika korrekcióról sokszor és sokféleképpen esik szó hifis körökben. Egyre többen ismerik fel fontosságát, de legtöbben még mindig a készülékek, kábelek cserélgetésével igyekeznek zeneszobájukban a kívánt hanghoz eljutni.Cégünk alakulásától fogva kiegészítő tevékenységként kezdte meg a különféle akusztikai elemek forgalmazását. Most a lakótér akusztikai kezelésének egy teljesen más területére szeretnénk egy példát hozni.Pár hónappal ezelőtt… További részletek »

A Hifimagazin kipróbálta a KR Audio P-135 előerősítőjét

Egy kereskedő mindig kockázatot vállal azzal, ha magát függetlennek valló bloggereknek ad kipróbálásra egy készüléket, hiszen fogalma sincs kik és miként kerülnek kapcsolatba majd a termékkel, egyáltalán mi fog vele történni az átadást követően. Különösen igaz ez egy frissen létrejött oldal esetében, ahol a készülék birtokosa nem láthat előzményeket, így nem tudja megítélni az írók… További részletek »

Megjelent a Lector ZOE előerősítő és a VM 200 sztereó végerősítő tesztje a Hangzásvilág magazin oldalán

Claudio Romagnoli a Lector alapító cégtulajdonosa a hibrid kapcsolások úttörőjének számít a hifi világában. Bár a cég Magyarországon alig ismert, a világ más tájain komoly elismertséget vívott ki magának. Készülékeik számos szabadalmaztatott, egyedi megoldást tartalmaznak, melyek mindegyike az elektroncsöves és a tranzisztoros technológia “házasítását” hivatottak jobbítani, ami így a kétféle technológia hangzási eszenciáját nyújtja a… További részletek »

Megérkezett a Lector Digicode S-192 HD R2R dac

A készülék a hagyományos Lector dizájn stílusjegyeit mutatja, az opcionális cseresznyefa oldallapok helyett választhatjuk szépen csiszolt plexi változatot is. A készülék szép, bár ennek megítélése erősen szubjektív. Az előlapon egyetlen kezelőszerv található, mellyel léptetve az öt bemenet közül választhatunk. Emellett összesen négy kék led, valamint egy szintén kék mátrix kijelző látható a dac frontján. A… További részletek »

Bemutatkozik a SYZYGY hangsugárzó

A RAFFAI hangsugárzó manufaktúra több évtizedes fejlesztői múltra tekint vissza. Szenvedélyük a zenei felvételek hangzásvilágának és atmoszférájának valósághű reprodukciója. Raffai László mérnöki hitvallása, hogy a lehető legegyszerűbb műszaki megoldások kreatív alkalmazásával kell teremteni valami rendkívülit. SYZYGY kifejezés jelentése: Görög mitológiában: Az örökkévalóságnak egy aktív és passzív, egy férfi és egy női isteni részből álló egysége. Asztrológiában: Nap és… További részletek »

Bemutatkozik a Lector Phono Amp System

A Hangzásvilág magazin kipróbálta a a Lector Phono Amp System phono előerősítőjét, melynek eredménye az alábbi linken található:

LampizatOr AC “HIGHEND POWER” SILVER SHADOW hálózati kábel akció

A készlet erejéig vásárolható a LampizatOr AC “HIGHEND POWER” SILVER SHADOW hálózati kábel. A vezetőerek ezüstözött, nagy tisztaságú réz vezetékből teflon szigeteléssel készülnek, és minőségi csatlakozókkal szerelik a vásárló kívánságának megfelelően Shuko vagy USA szabvány szerint. A vezeték hossza 1,5 méter. A kábel ára 488 €,  akciós ára 350 €, kb. 115.000 Ft.. Érdeklődni, demóra jelentkezni az alábbi elérhetőségeinken… További részletek »

Új nyitvatartási rend a bemutatótermünkben

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy 2018. szeptember 3-tól a hét három napján az alábbiak szerint már előzetes bejelentkezés nélkül is látogatható budapesti bemutatótermünk. Eszerint: Hétfőn és kedden: 10.00-13.00 és 14.00-19.00 Pénteken: 10.00-16.00 Ettől eltérő időpontban is lehetőség van felkeresni minket, de csak előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetést követően. Mindezek mellett a rendszeres hétvégi demókra is… További részletek »

I. KR Audio Club találkozó és DIY kábelkészítők versenye – program

Kedves Érdeklődők! Lassan kialakul a 2018 július 14-i találkozónk programja, mely ezért újabb meglepetéseket is tartogat egyrészt a KR Audio elektroncsövek iránt érdeklődők vagy azok minőségében kétkedők számára, másrészt a high-end szerelmeseinek. Terveink szerint tehát: 10.00 – Nyitás Kávéházi terem – DIY kábelkészítők versenye: 10.00 – 10.15: Nevezések véglegesítése, megnyitó 10.15 – 10.30: Technikai értekezlet,… További részletek »