Kategória: Hírek, újdonságok

Hamarosan új készülékekkel bővül az x2audio párhuzamos szűrő családja

A Speaker és Amplifier Harmonizer mellett hamarosan megjelenik és kipróbálható lesz az USB Harmonizer is, mely minden olyan készülék (D/A konverterek, streamer-ek, audio pc-k, stb,) számára hatékony EMI elleni védelmet kínál, mely rendelkezik szabad USB A csatlakozóval. A Phono Harmonizer a lemezjátszók szerelmeseinek nyújt segítséget abban, hogy phono fokozatuk EMI és RFI szennyezettségét csökkenthessék, mellyel… További részletek »

Destination Audio rendszerteszt

2021. október 1-3. között mutattuk be először nyilvánosan a Destination Audio készülékeit itthon. A három napos nyílt demó keretében bárki meghallgathatta a láncot, mely a 76 preamplifier és 45 monoblock amplifier erősítőkből, egy DAC-ból, valamint a kisebb, Nika hangfalakból állt. Forrásként szalagos magnót és CD-t is használtunk, és a DAC egy MacMini-ről szólaltatott meg audio… További részletek »

Megjelent a Hifimagazin legújabb száma

Ebben az általunk képviselt márkák elektronikái is nyilvánossághoz jutottak. A magazin lapozható digitális változata itt olvasható:

Akusztikai korrekció kompromisszumok nélkül

Még az elmúlt év nyarán kezdtünk hozzá egy zeneszoba akusztikai korrekciójához, mely egy nem hétköznapi audió rendszernek ad otthont. A tulajdonosa már 20 éve fejleszti, tökéletesíti eszközeit, illetve az általuk nyújtott hangzást, gondot fordítva valamennyi komponensre, kiegészítőre, de a tápösvényre, és a szoba akusztikára is. Azaz utóbbi esetében nem volt maradéktalanul elégedett a korábban nyújtott… További részletek »

Új készülékteszt a Hangzásvilág oldalán

A Hangzásvilág magazin részéről Szabó Károly az ünnepeket a Lector ZXT-70 integrált erősítőjének társaságában töltötte. A karácsonyi felvételek megszólaltatásán túl a készülék komoly mustrán ment keresztül, és ennek tapasztalatait Károly itt osztotta meg a Net népével:

LampizatOr Amber 3 DSD DAC teszt

Az új Hifimagazin kipróbálta és össze is hasonlította a LampizatOr belépő szintet képviselő d/a átalakítóját, mely a teszt időpontjában még bőven a bejáratás fázisában volt. Tapasztalataikat ebben a két cikkben foglalták össze: A készülék meghallgatható bemutatótermünkben, de letét ellenében akár otthoni rendszerbe illesztve is.

AQ Passion 25 nyereményakció!

Nyerjen egy 3099 Euro értékű AQ Passion 25 limitált szériás hangfalpárt! Ehhez mindössze az alábbiakat kell megtennie: Semmisítse meg, pusztítsa el saját hangfalait a lehető legkreatívabb módon! Mindezt vegye videóra! Az akció közben a felvételen is jól hallható módon mondja el: “Én AQ dobozt vásárolok!” A videót juttassa el hozzánk az Ön elérhetőségeivel együtt, mi… További részletek »

AQ hangszóró csereakció

2020. június 16. és július 31. között 20 % kedvezménnyel rendelhető minden Acoustique Quality hangdoboz amennyiben elhozza régi, akár működésképtelen hangszóróit! Az akcióban az alábbi feltételekkel vehetnek részt: Hozza el bemutatótermünkbe régi, akár működésképtelen hangszóróit, melyek átadásáról fényképet készítünk, és rendeljen meg bármilyen új AQ modellt. Az oldalunkon megadott listaárból 20 % kedvezményt biztosítunk, és… További részletek »

Lector Digitube S-192 teszt

Megjelent a Lector Digitube S-192 d/a konverterének tesztje a Hangzásvilág oldalán. A cikk elérhető innen:

Akusztikai korrekció – zajcsillapítás

A szobaakusztika korrekcióról sokszor és sokféleképpen esik szó hifis körökben. Egyre többen ismerik fel fontosságát, de legtöbben még mindig a készülékek, kábelek cserélgetésével igyekeznek zeneszobájukban a kívánt hanghoz eljutni.Cégünk alakulásától fogva kiegészítő tevékenységként kezdte meg a különféle akusztikai elemek forgalmazását. Most a lakótér akusztikai kezelésének egy teljesen más területére szeretnénk egy példát hozni.Pár hónappal ezelőtt… További részletek »