Helyszíni demó

A puding próbája az evés, a high-end elektronikák esetében a meghallgatás. Az otthoni kipróbálást semmi nem pótolhatja, hiszen ha a borsos áron beszerzett készülékek otthon nem az elvárt teljesítményt nyújtják, az nem csak a márkába, de a forgalmazóba vetett bizalmat is megingathatja. Az otthoni környezetben történő meghallgatásra alapvetően két lehetőség van.

Az általunk forgalmazott készülékek bemutatását előzetes időpont- és költségegyeztetést követően személyesen végezzük a szállítástól a kicsomagoláson és installáláson át az elcsomagolásig. Ezzel elejét kívánjuk venni mindenféle további reklamációnak, minőségi kifogásnak, vagy az esetlegesen felmerülő helytelen használat okozta minőség- és állagromlásnak.

Az általunk forgalmazott kiegészítők (pl. alátétek, akusztikai elemek, állványok, stb.), illetve egy már kialakult bizalmi – VIP vásárlói – kapcsolat esetén az áru vételárának letétbe helyezését követően lehetőség van az áru személyes átvételére és otthoni kipróbálására is, melynek így további költsége nincs. Az áru visszaszállítása és átvétele után a letétbe helyezett összeg visszatérítésre kerül. (Részletesebben lásd az általános szerződési feltételekben!)

Ugyancsak lehetőséget biztosítunk arra, hogy meglévő készülékeit kipróbálja bemutatótermünkben. Ha kétségei vannak afelől, hogy szeretett eszközei otthon a maximumot nyújtják-e, akkor hozza el hozzánk, egy az ideálishoz közelebb álló akusztikai környezetbe. Lehet, hogy nem a készülékeit kell kicserélnie, hanem okos teremakusztikai korrekcióval egy magasabb hangzáshűséget érhet el. Ez a demo is hozzásegítheti a jó döntéshez.