LampizatOr Silver Silk hálózati szűrő/elosztó

2440 

Lampizator

Leírás

A Silver Silk a cég Silk hálózati szűrő/elosztó eszközének továbbfejlesztett változata, mely szolgáltatásaiban nem, csak a felhasznált anyagok minőségében tér el az alapváltozattól.

LampizatOr Silk

A Silver Silk az alapmodellhez hasonlóan egyaránt védelmet nyújt az EMI és RFI, valamint a más hálózati eszközök irányából érkező hálózati zavarok ellen anélkül, hogy az ilyen jellegű eszközökre jellemzően a dinamikatartományból és a sávszélességből lefaragna.

Négy egymástól teljesen elszeparált hálózati aljzatot foglal magában, ennek köszönhetően interferencia, keresztszennyezés nem léphet föl. A belső huzalozáshoz használt 2,5 négyzetmilliméter átmérőjű nagy tisztaságú réz helyett ezüst vezetőket használnak, Mundorf ezüst szűrőkondenzátorokkal kiegészítve.

Az egyes opcionális lehetőségek közül nem jár felárral az előlap (ezüst vagy fekete) és a bekapcsolt állapotot mutató kis előlapi kijelző színének megválasztása. Ugyanakkor felár ellenében lehet rendelni hálózati kábeleket a készülék mellé. (A kábelek oldalunkon megtalálhatók.)  Az ár a rendelt kábelek darabszámától, és természetesen típusától függ. Emellett az egyes kimeneti aljzatokhoz lehet kérni külön főkapcsoló beépítését is, ahogyan az alábbi képen látható. Felár ellenében a készülék Furutech aljzatokkal is rendelhető.

LampizatOr Silk

A készülék rendelhető USA, britt vagy kontinentális szabvány szerinti aljzatokkal, a megrendelő igényei szerint.

A kívánt konfiguráció összeállítása érdekében a megrendelés előtt érdemes tájékozódni egyrészt az Üzlet menüponton keresztül, másrészt személyesen, hogy a rendelést már a vásárló igényei szerint adhassuk le, tekintve, hogy a LampizatOr nem tart készletet, mindent a megrendelő igényei szerint gyártanak le.

A készülék alapára 2440 €, azaz 756.400 HUF, mely az árfolyam és az opcionális lehetőségek függvényében változhat!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.