Tanácsadás

Mielőtt belevágtam ebbe a vállalkozásba, magam is számos üzletben megfordultam, rengeteg kereskedővel volt dolgom, és meglehetősen sok pénzt adtam ki feleslegesen olyan termékekért, amik aztán nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet vagy olyan tévutakra vittek, melyek újabb felesleges kiadásokhoz vezettek.

Annak, aki erre igényt tart, segítséget nyújtunk abban, hogy tisztába jöhessen a valódi szükségleteivel; lakása, esetlegesen már meglévő készülékei adottságaival. Hiszünk abban, hogy a zene valóban élmény, ugyanakkor élményt teremteni nem mindenki tud mások vagy saját maga számára.

Sok esetben csak a helyszínen derül ki, hogy mi az akadálya a legjobb hangzásélmény elérésének, és a legtöbb esetben lehet megoldást találni a problémákra. Nem biztos, hogy egy költséges készülékcsere jelenti a jó döntést, sokszor hasznos kiegészítőkkel, a hangfalak áthelyezésével vagy megfelelő akusztikai korrekcióval jobb eredményt kapunk, mely minden további beavatkozás – pl. készülékvásárlás – során éreztetni fogja hatását.

Természetesen nem mindenki enged be idegent a lakásába, sok mindenre egy alaprajz segítségével és néhány jól feltett kérdés megválaszolásával is megoldást tudunk javasolni.