Destination Audio készülékek kínálatunkban

Egy vérbeli high-end manufaktúra eszközeinek forgalmazását kezdtük meg. A céget Sam Wisniewski hozta létre, filozófiája nagyon egyszerű: a legjobb hang elektroncsöves erősítők és tölcséres hangfalak megfelelő illesztésével és összehangolásával érhető el. Hogy nem a levegőbe beszél, azt már eddig is több szakmai elismerés és díj bizonyítja 2017 óta.

A cég termékkínálata kézi munkával készülő két hangfaltípusból és a hozzájuk tartozó külső táppal rendelkező előerősítőből, valamint kétféle végerősítőből áll. Ezek mellett elkészült egy D/A konverter és egy phono előerősítő is. A kínálatban most megjelent integrált erősítő szintén külső tápegységet kapott.

A hangfalak 100 dB körüli érzékenységgel rendelkeznek, a megszólaltatásukhoz ajánlott erősítőteljesítmény max. 20 Watt. Szinte egyedülálló a piacon, hogy egy gyártó olyan monoblokkokat készít, melyek 45 triódákra épülnek, melyek teljesítménye 2, azaz kettő Watt.

Minden készüléküket kiváló alkatrészekből, kézzel állítják össze, mely emiatt elég időigényes. Aki úgy dönt, hogy valamelyiket megvásárolja kénytelen lesz kivárni azt a minimum 2 hónapot, a Vista hangfalak esetében fél évet, amig a megrendelt termék elkészül.

A Destination Audio készülékek bemutatkozására 2021. október 1-3. között kerül sor először.