HI-FI Racks

Sokunknak a kiindulási pontot a Hi-Fi világában az un. „angol hangzás” jelentette, melyet olyan márkák képviseltek, mint a Spendor, a Meridian vagy korábban a Mission/Cyrus cég. Kínálatunkban az angol vonalat a keményfa, főként tölgy felhasználásával készített, magas gyártási minőséget képviselő asztalok, falitartók, és polcok képviselik.

A cég tulajdonosai Julie és Bradley Walters Leicester mellett, saját üzemükben készítik ezeket az egyszerű tervezésű, precízen megmunkált, és magas minőségű felületkezeléssel ellátott bútorokat, melyek nem csak szépek, de érdemben járulnak hozzá a készülékek hangzáshűségéhez.

Már eddig is számos díj bizonyítja, hogy ezeknek az alátéteknek, polcoknak, hangfalállványoknak és asztaloknak az alkalmazásával csökkenthető a készülékekre ható káros rezonanciák okozta hangzásromlás. Bútoraik – széles színválasztékuknak, és a különböző hosszúságban rendelhető lábaknak köszönhetően – jól konfigurálhatóak, az opcionálisan választható kiegészítőkkel (tüskék, alátétek, rezgéscsillapítók) együtt teljesen a vásárló otthoni környezetéhez igazíthatók. Kérésre akár egyedi méretben is legyártják a kívánt bútorokat.