Akusztikai mérés, tervezés

Cégünk vállalja zeneszobák, házimozi helyiségek kialakításához szükséges helyszíni teremakusztikai mérések elvégzését, majd ezek alapján akusztikai terv elkészítését. Mivel kínálatunkban az egyedi gyártású és előre gyártott akusztikai panelek széles választéka megtalálható, a terv megvalósításához szükséges eszközök beszerzésére is lehetőség nyílik. A megrendelővel kötött megállapodásnak megfelelően a kivitelezést is elvégezzük.

Sok esetben elég a berendezési tárgyak, meglévő akusztikai elemek áthelyezése, ilyenkor csupán erre teszünk javaslatokat, hogy az ügyfelet a felesleges kiadásoktól megkíméljük. Ugyanakkor bekapcsolódhatunk a lakás/ház építés vagy felújítás tervezésének és kivitelezésének fázisába is annak érdekében, hogy az épülő vagy felújítás alatt álló épületek, lakószobák már a megrendelő akusztikai igényei szerint kerüljenek kialakításra.

A tervezésnél legtöbbször többlépcsős megvalósításra teszünk javaslatot, mely a költségek viselését is megkönnyíti a megrendelő számára, és az egész folyamat végig kontroll alatt tartható, hiszen minden fázis után újabb mérésre is sor kerül. A gyakorlatban ez a megrendelővel folytatott sok beszélgetéssel, a választható termékek bemutatásával és a megrendelés paramétereinek közös meghatározásával jár együtt, ráadásul minden újabb lépés során megismételve. Minderre megfelelő időt biztosítunk azért, hogy a lehető legjobb eredményt kapjuk.

A megfelelő akusztikai környezet kialakítása nem csak a zene vagy moziszobák élvezetéhez szükséges, hanem a mindennapi életünk számos más területén is. A visszhangos, zajos helyiségek negatív hatással vannak a bennük tartózkodók közérzetére, lerontja munkateljesítményüket, komfortérzetüket, rövid idő alatt kifáradást, belső feszültséget okozva. Emiatt szükséges a tantermek, előadótermek, irodák, közösségi terek zajcsillapítására, visszhangosságának csökkentésére. Cégünk ebben is közreműködik, mind a mérés, mind a tervezés és kivitelezés megvalósításával.

Az akusztikai mérés és tervezés szolgáltatási díja 20.000 HUF + Áfa alkalmanként, melyen felül az utazási költség is felszámításra kerül.