Szállítási információk

Házhoz szállítás

  • Webshopunk 1600 Euro (kb. 500.000 Ft) alatti megrendeléseit az MPL Futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a csomagot Ön vagy meghatalmazottja át tudja venni.
  • A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.
  • A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Csak abban az esetben szállítjuk/szállíttatjuk ki Önnek a terméket, ha előtte a 11.1. pontban megjelölt számlaszámok valamelyikére átutalja a rendelés végösszegét, vagy jelzi, hogy a terméket székhelyünkön személyesen kívánja átvenni, ebben az esetben a végösszeg készpénzben kell, hogy rendelkezésére álljon.
  • 1600 Euro (kb. 500.000 Ft) feletti készülék vásárlása esetén az Impressivia Kft. a szállító, a szállítás időpontját előre egyeztetjük Önnel. A szállítás előtt, kérjük, utalja át a 11.1. pontban megjelölt számlaszámok valamelyikére a rendelés végösszegét.