Duevel

Mint az általunk forgalmazott termékek mindegyike, a Duevel hangfalak is különlegességnek számítanak. Anette és Marcus Duevel 1997-ben készítette el a Jupiter hangfalak első prototípusát, melynél az omnidirekcionális elvet, azaz a 360o-ban sugárzó hangszóró ötletét tökéletesítették.

A saját szabadalmuk szerint épített tölcséres hangfalaik egyenletes frekvenciamenete, kiemelkedő térleképezése nagy hangzáshűséget eredményez. Hangsugárzási tulajdonságaik miatt jól tűrik a falak közelségét, a német precizitással megépített, széles színválasztékban kapható hangszórótípusok mindegyike igazi szobadíszként is funkcionál. Bár nem tartoznak a legérzékenyebb dobozok közé, kiegyenlített frekvenciamenetük miatt nem nehéz 50 Watt teljesítmény felett megfelelő erősítőt találni hozzájuk.

Szinte minden sorozatuk részesült valamilyen szakmai elismerésben az elmúlt évek alatt, ezért konstrukciójukon alig változtattak, a modernizációjuk a felhasznált és beépített anyagok tekintetében folyamatosnak mondható.