Figyelelemfelhívás

Tisztelt elektroncső rajongók, és DIY megszállottak!

Cégünk 2016 év májusától kezdte meg a KR Audio Electronics termékeinek magyarországi forgalmazását, beleértve a cég által gyártott elektroncsöveket is. Mindenki előtt, aki a témában jártas közismert, hogy a KR csövek a magasabb árkategóriába tartoznak, cserében élettartamuk – megfelelő használat mellett – felével, harmadával hosszabb, mint más gyártók által készített, ugyan olyan típusú csöveké.

Cégünk úgy alakította ki márka és termékkínálatát, hogy az általunk kínált termékekben első sorban a KR csöveket alkalmazzuk. Így különösen fontos számunkra, hogy erősítsük az e márkába vetett bizalmat azért, hogy a gyártó által előállított magas minőséget nyújthassuk vásárlóink számára.

Azonban azt is tapasztalnunk kellett, hogy a piacon olyanok is jelen vannak, akik kétes minőséget kínálnak “versenyképes” áron, ám semmiféle garanciát vagy szavatosságot nem vállalnak. Az általuk eladott KR termékekkel szemben számos esetben merült fel ismereteink szerint minőségi kifogás,mely alkalmas arra, hogy aláássa a márkába vetett bizalmat, melynek elnyeréséért a gyártó és cégünk is komoly áldozatokat vállalt.

A honlapunkon és webshopunkban közzétett áraink igazodnak a KR Audio Elctronics javasolt kiskereskedelmi áraihoz, és a hivatalos európai forgalmazók árszabásához is! Termékszavatossági és jótállási igényeket is csak tiszta forrásból beszerzett készülékek és elektroncsövek esetében lehet érvényesíteni. Figyelmeztetünk mindenkit, aki KR csövek beszerzését fontolgatja, hogy az árakkal kapcsolatban tájékozódjon weboldalunkon a www.impressivia.hu/üzlet menüpont alatt!