RDacoustic RD Hibryd Acoustic Diffuser – diffúzor/abszorber

1488 

RDacoustic

Leírás

Az RDacoustic egy fiatal, kézműves high-end termékek fejlesztésével, és gyártásával foglalkozó, feltörekvő márka.

Mivel tisztában vannak azzal, hogy a minél élethűbb zenei reprodukció szempontjából a szobaakusztika kiemelt fontossággal bír, kezdettől fogva nagy hangsúlyt helyeztek a megfelelő hangzástér kialakítására. Mint minden terméküknél itt is fontos szempont volt az esztétika a funkcionalitás mellett. Elsőként a több mint 4700 elemből álló QRD 67 elnevezésű Skyline típusú  diffúzor készült el, mely a kiállítások állandó résztvevője, de súlya miatt installálhatósága korlátozott.

Könnyebb, de hatékony akusztikai megoldásokat keresve született meg az a kétfunkciós – diffúzor és abszorber egyben – akusztikai elem, mely egyedi méretben is elkészíthető. Az RD Hibryd Acoustic Diffuser paneljei többféle mintázattal, négyzetméterenként 950 Euro-s áron rendelhetők, egyaránt megfelelnek az esztétika és a funkcionalitás követelményének is.

Igény esetén legyárthatók a zeneszoba kiválasztott falméretéhez igazodva is, ebben az esetben a felhasznált anyagoknak köszönhetően hatékonyan képesek az állóhullámok csillapítására is, Ilyen esetben akár már az új otthon tervezésének fázisában bekapcsolódhatunk a zeneszoba kialakításába.

Az egyedi gyártás és kialakítás miatt a rendelések teljesítése hosszabb időt vehet igénybe, mely akár két hónap is lehet!

Technikai adatok:

  • Körkörös mintázat a hatékony hangterítés érdekében
  • Elülső elnyelő felület mérete: 1.161 m2
  • Elülső visszaverő felület: 1.42 m2
  • Magasság: 103 cm
  • Szélesség: 104 cm
  • Mélység: 17 cm
  • Teljes súly: 15 kg

A panel ára 1488 €/m²

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.