RDacoustic Euphoria

13735 

RDacoustic

Leírás

Az Euphoria kétutas, basszreflexes konstrukció, melyben felül egy Voxatív AC-1.6 szélessávú hangszóró, alul pedig egy 15 collos Beima mélynyomó kapott helyet. A készülékház elő és hátlapja 44 mm vastag esztergált tölgyből készült, míg oldalfala hajlítható MDF. A szélessávú sugárzó érzékenysége 98, míg a mélyhangszóróé 101 dB! A mélyhangszóró zárt kamrában került elhelyezésre, az előlapon található két reflexport a szélessávú hangszóró teljesítményét hivatott javítani, különösen az alacsonyabb frekvenciákon.

A hangszórók hangolásáról egy ötfokozatú keresztváltó gondoskodik, a vágási frekvencia 250 Hz-nél található. A hangszórók meghajtása a hátoldalon elhelyezett csatlakozópanelen keresztül, bi-amplifikált vagy teljes sávú módban is történhet. A csatlakozók nagytisztaságú rézből készültek és aranyozottak. Itt találunk két kapcsolót is, mellekkel a rendszert mindenki a saját ízlésének megfelelően állíthatja be. A baloldali kapcsoló háromállású, „Pure”, „Ballanced” és „Defined” lehetőségekkel. A “Pure” állásban mindkét hangszóró teljes érzékenységében szólal meg. a “Balanced” állásában a két hangszóró egyforma érzékenységgel szól, tehát kiegyenlíti az eltérő hangszórók érzékenységében megmutatkozó különbségeket. “Defined” állásban viszont lehetőségünk van 1, 2 vagy 3 dB-es mélyemelésre. Ezzel a hangfalak elég jól hangolhatók egyrészt a zeneszoba akusztikájához, másrészt a zenehallgató egyéni ízléséhez.

A dobozt mi szépnek tartjuk, bár külsejéről megoszlanak a vélemények. A megrendelő igényei szerint 22 különféle fa árnyalattal és 66 eltérő színű és mintázatú műbőr bevonattal rendelhető, melyet a rendelkezésünkre álló színmintákból a vásárló választhat ki.

Technikai jellemzők

Típus RDacoustic Euphoria
Kivitel Álló, szélessávú/kétutas kapcsolható
Teljesítmény 300 watt
Névleges impedancia 8 Ω
Szélessávú hangszóró Voxatiy AC-1.6
Mély hangszóró Beyma-15P1000/Nd
Érzékenység szélessávú hangszóró: 1W/1m, 2,83 V, 100 dB mélysugárzó: 1W/1m, 2,83 V, 97 dB
Keresztezési frekvencia 250 Hz
Méretek (ma x szé x mé) 93 x 51 x 48 cm
Tömeg 55 kg/db

A készülékről készült értékelést itt olvashatja:

http://www.sztereomagazin.hu/tesztek-1/rdacoustic+%E2%80%9Ceuphoria++zenei+euforia+.html

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.