Hamarosan elkészül budapesti demoszobánk

Már látszik némi fény az alagút végén, és sok nehézség, viszontagság után megnyithatjuk bemutatótermünket Budapest belvárosában.

Eredetileg az elmúlt év őszét tűztük ki célul, de az élet ezt jócskán felülírta. Mindenesetre arra készülünk, hogy a nyitást követően két hétvégén, péntektől vasárnapig folyamatosan fogadhassuk az érdeklődőket, az előzetes regisztrációnak megfelelően. Most azon dolgozunk, hogy meglepetéssel, újdonságokkal is szolgálhassunk, de erről majd később.

A visszajelzések alapján örülhetünk annak, hogy velünk együtt többen várják már a nyitás időpontját, így érdemes figyelni Facebook oldalunkat, és időben regisztrálni a megfelelő időpontra, mivel a hely befogadóképessége limitált. Mi azt szeretnénk, ha mindenki legalább egy órát eltölthetne nálunk zenehallgatással.

A Hi-Fi Show-n mi választottuk a zenét, de most mindenki hozhatja a saját kedvenc számait, hiszen a regisztrált időpontban érkezőket szeretnénk teljes mértékben kiszolgálni. Regisztráció érdekében figyelje Facebook oldalunkat itt: https://www.facebook.com/impressivia/?ref=aymt_homepage_panel