Relaxa 622 mágneses készülékasztal

900 

Leírás

A Relaxa 622 mágneses készülékasztal ideális megoldás azok számára, akik zenehallgatás céljára szolgáló helyiségükben nem kívánnak különleges készülékállványokat elhelyezni. A Relaxa 622 bármilyen felületre helyezve kiváló elcsatolást biztosít, köszönhetően a 4-4 db egymást taszító neodímium mágnesnek.

A speciális rostszerkezetű “H” alakú MDF talapzat és a ráhelyezett edzett acélüveg közötti összeköttetést csak a talp két oldalán beépített acél tengelyek tartják fenn, melyek speciális rezgéselnyelő műanyag gyűrűkkel vannak körülvéve, így egyáltalán nem érintkeznek az üvegpolccal. Az asztalok teherbírása 30 kg,  méretei: 515 x 460 mm

Az asztal a csavarosan állítható mágneseknek, és a gyártó által mellékelt kerek vízmértéknek köszönhetően tökéletesen vízszintesre állítható.

A mágneses asztal legjobban az optikai és analóg lejátszók (CD, DVD, BD és Lp) alatt teljesít, de a hangminőség érezhető javulását tapasztaltuk minden elektroncsöves készülék alatt is. Használata során ugyanakkor ügyelni kell minden olyan eszköz ráhelyezésével, melyek működésében az erős mágneses terek zavarokat okozhatnak!

Az asztalok négyféle színben rendelhetők: piros, zöld, szürke és fekete.

A készüléket kipróbálta a HiFi Magazin és a Hangzásvilág blog tesztcsapata is:

http://hifimagazin.net/relaxa-622s

A nagy levi – avagy, bemutatkozik a Relaxa mágneses platform

Az asztalok bruttó ára 900 Euro.

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.