A Főszereplők

Március 16-án 13.00 órától várunk minden érdeklődőt Budapesten a VI. kerület Csengery u. 62/a. 3. em. 16. szám alatti demószobánkban, ahol az alábbi tesztkészülékek lesznek kipróbálhatóak:

Bemutatkoznak az RDacoustic Euphoria hangfalai, melyek az Evolution-ben megismert Fostex FE206 szélessávú driverek mellé még egy 15″-os mélynyomót és egy mélykalibrációs rendszert is kaptak.

RDacoustik Euphoria hangfal

Erősítésükről a KR Audio Kronzilla VA680i integrált erősítője gondoskodik, így a hidegtől sem kell tartani, hiszen a T1610 csövek jól befűtik majd a szobát!

KR Audio Kronzilla VA680i integrált erősítő

Ha valakit a KR Audio belépő szintű készülékei érdeklik inkább, akkor próbára tesszük a VA830 300B csöveit is, amivel ugyan “csak” 40 Watt teljesítményt kapunk, de a zenei élményre vele sem lesz panasza szerintem senkinek.

KR Audio VA830i a HI-FI Racks Grand Stand állványán

Tesztkészülékeink elhelyezésére a HI-FI Racks Grand Stand állványai szolgálnak majd, melyek megmunkálása igazán magas szintű mesterségbeli tudásra utal, és még javítanak is az audio lánc hangzásbeli teljesítményén.

Forrásul a Hi-Fi Show-n megismert Lampizator Atlantic DAC + Lector Audio DIGIDRIVE TL3 CD transport páros mellett a Lector Audio CDP 603 elektroncsöves CD lejátszóját, valamint a DIGITUBE S-192 elektroncsöves d/a konverterét használhatjuk.

LampizatOr Atlantic DAC

Lector Audio DIGIDRIVE TL3 CD transport

Lector Audio CDP 603 CD

Lector Audio DIGITUBE S-192 DAC

Nagy bánatunkra egyelőre csak digitális források megszólaltatására vagyunk képesek, de talán hamarosan analógot is hallgathatunk. Most szerencsére mindenki hozhatja kedvenc felvételeit CD-n vagy pendrive-on.

Remélem sikerült egy kis kedvet csinálni a tavaszi kerti munkák helyett a zenehallgatáshoz, és sokan eljönnek majd! Demó időpontra bejelentkezni oldalunkon, a Rólunk/Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén, illetve Facebook-on keresztül lehet!