Acoustique Quality AQ Canto 3 Forte aktív polcsugárzó

2399 

Leírás

Az audiofil kétutas polchangszórók olyan bevált megoldásokon alapulnak, amelyek páratlan pontosságot biztosítanak a hangsugárzóknak, és képesek reprodukálni a zenét a szerzők szándéka szerint. A keresztváltóban a komponensek kézzel forrasztott, lábtól lábig huzalozással készülnek, így rendkívül precíz az egyes alkatrészek csatlakoztatása. A kiváló minőségű csavaros hangszóró csatlakozók, nem csak a hangszórókábelek szabványos egyszerű csatlakoztatását teszik lehetővé, hanem támogatják a Bi-wire vagy Bi-amp csatlakozást is.

Az 1″-os textildómos magas, valamint a 6″-os kerámia-alumínium kompozit mély közép hangszórókat az SB Acoustic gyártja az AQ számára.

Ez a modell egy beépített D-osztályú erősítővel készül, más erősítő csatlakoztatására nincs lehetőség. A beépített d/a konverternek köszönhetően többféle digitális forrás megszólaltatására alkalmas egyrészt a hátlapi USB bemenetnek, másrészt a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Mindemellett ez a modell rendelkezik még egy vonalszintű analóg bemenettel (RCA) is, így további egy, analóg kimenettel rendelkező forrás is csatlakoztatható.

  • Technikai adatok:

Rendszer: 2-utas, basszreflexes

Impedancia: 6 Ω

Erősítőteljesítmény: 30W

Érzékenység: 87 dB / 1 W / 1 m

Frekvencia menet: 45 Hz – 40 kHz within 8 dB

Hanngszóró csatlakozó: –

  • Bluetooth:4.2 (támogatott codec SBC, AAC, aptX, aptX-LL), működés 10m-en belül

Méretek: 200 x 470 x 330 (sz x hxl)

Tómeg: 9 kg / pcs

A készüléket kipróbálta Szabó Károly barátunk is, itt ír a tapasztalatairól:

Acoustic Quality Canto 3 Forte hangsugárzó

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.