x2audio USB Harmonizer

689 

Leírás

Az x2audio által megalkotott nagyon kifinomult, speciális mágneses tulajdonságokkal rendelkező, gyors reakcióképességű szűrő technológia az EMI/RFI jelek eltávolítására (jelentős elnyomására) szolgál. Részletesen feltérképezték a jellemző EMI frekvenciasávokat, és ezeket célzottan nyomják el. Mivel az EMI rendszerbe lépése két ponton is megtörténhet, mindkét pontra kifejlesztették a megfelelő szűrési módszert, amelyek együtt azonnali hatást nyújtanak.

Ezzel az eszközzel az olyan nagyfrekvenciás zavarokkal vesszük föl a harcot, melyek az USB A aljazzatl rendelkező készülékek tápvonalain keresztül támadnak Alkalmazásával javul a térábrázolás, a hangszerhangok szeparáltsága, a lejátszott audio felvételekdinamikusabbá, részletgazdagabbakká válnak.

Használata:

  • A készülék gyakorlatilag bárhol elhelyezhető, mivel nem sugároz, áramot nem fogyaszt, nem melegszik és nem veszi körül elektromágneses mező. A valódi fa készülékház nem mágnesezhető, semmiféle hatást nem fejt ki a közelében elhelyezett audio komponenseinkre.
  • Helyezze a készülék dobozát a kiválasztott helyre, lehetőleg a kiválasztott, USB A aljzattal rendelkező (streamer, dac, rooter, TV, stb) komponens közelébe. (Mint minden audio eszköz ez is meghálája, ha rezgéscsillapító alátéteket alkalmazunk.)
  • Csatlakoztassa a doboz hátoldalán található szabvány 5,5 mm-es DC-jack aljzatba a mellékelt vezetéket.
  • Csatlakoztassa a vezetékek másik végén található USB Acsatlakozót a kiválasztott készülék szabad USB A aljzatába
  • Az eszköz csillapító hatását azonnal kifejti, de a szűrő hatás teljes felépüléséhez néhány perc szükséges.

Műszaki paraméterek:

  • Méretek: 10 (szélesség) x 15 (mélység) x 10 (magasság) cm
  • Tömeg: kb. 1 kg
  • Csatlakozókészlet: 1 db 5,5 mm-es DC-jack / USB A vezeték
  • Tartozékok: 1 db 5,5 mm-es DC-jack / USB A vezeték

 

Ajánlás:

A készüléket ajánljuk minden olyan informatikai és audio/video eszközhöz amelyik rendelkezik USB A aljzattal. Alkalmazásával javul a kép és hangminőség, a jelátvitel és jeltovábbítás színvonala. A készülék 110 V tápfeszültségig minden készülék tápvonalára is csatlakoztatható (laptopok, rooterek, switch-ek, stb.), amihez a megfelelő Y kábel beszerzése szükséges. (Ezzel kapcsolatban bővebb információt cégünktől kaphat.)

A szűrés hatékonysága fokozható további x2audio szűrők alkalmazásával. Elérhető natúr fenyő, és sötét dió színekben.

További információ található itt:

X2audio USB Harmonizer – „Nem is tudtam, hogy a Panasonic gyártott 4K-s plazmát.”

 

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.