Megalakult a KR Audio Club elnevezésű Facebook csoport

Örömmel tudatjuk mindazokkal, akik érdeklődnek az általunk forgalmazott márkák, illetve készülékek, bútorok, kiegészítők iránt, hogy Mrs Eunice Kron asszony kezdeményezésére megalakult a Facebook-on a márka egy újabb rajongói klubja, mely igazán nemzetközivé vált egy hét alatt.

Tagjaink között üdvözölhetünk külhoni és itthoni magyart, izlandit, angolt, olaszt, és még ki tudja hány nemzet képviselőjét. A csoport létszáma folyamatosan bővül. Szeretnénk a tagokat tájékoztatni minden olyan eseményről, rendezvényről – legyen az hivatalos, zártkörű vagy teljesen privát – melyen kedvelt KR elektroncsöveinkkel vagy készülékeinkkel lehet közelebbi barátságot kötni.

Bár a csoporthoz több kereskedő társunk is csatlakozott, ez nem a marketinget szolgálja, hanem a tapasztalat és véleménycserét a márkáról  elektroncsövekről, audio rendszerekről, szóval mindenről ami high-end. csatlakozni lehet itt: https://www.facebook.com/groups/332135947285378/

Szeretnénk átadni minden hi-fi barátunknak Dr. Eunice Kron Asszony üdvözletét, akivel hamarosan személyesen is találkozhatnak a márka szerelmesei akár itt, Magyarországon is!

Radovan Rehorek és David Piska (RDacoustic) és Mrs. Eunice Kron (KR Audio Electronics)