WRS MM2 Aktív, MULTIMÉDIÁS SZTEREÓ HANGSZÓRÓ

449 

Leírás

A WRS MM2 kétutas mini monitor lehet, hogy kicsi, de a hangja elképesztő. Ezek az asztali hangszórók egy 3″-es nagyfelbontású, teljes tartományú középsugárzóval és a felette elhelyezett dóm magassugárzókkal kifogástalan részletességgel, tisztasággal, átláthatósággal és kiváló képalkotással rendelkeznek. Ezek a kis erőművek könnyedén interpretálják a rock, az akusztikus, a nagyzenekari zenét vagy az elektronikus muzsikát. 5 hangszóróbál akár komplett házimozi is felépíthető, kiegészítve a hozzájuk illő aktív mélysugárzóval.

A dobozkák a beépített D osztályú erősítővel max. 40 W teljesítményre képesek, 8 Ohm impredancia mellett. Frekvencia átvitel 65 Hz – 21 kHz között.

A dobozokat a Well Rounded Sound cég tervei alapján az AQ csehországi gyárában készítik, így az importköltségek sem rakódnak a termék árára, mely így nagyon kedvezőnek mondható. Az anyaga rétegelt lemez. A natúr változat ára magasabb (499 €/pár), mivel az anyagra jellemző felületi hibák kijavítása nehezebb, és időigényesebb, mint a lakkozott variánsoké.

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.