LampizatOr Atlantic DAC tesztje az Audioworld-ön

Elkészült az általunk forgalmazott készülékek első tesztje, melyen a LampizatOr Atlantic DAC vett részt, hasonlóan nívós másik két készülék társaságában. A megmérettetés azt az eredményt hozta, amire magam is számítottam, és megerősítette mindazt, amit a márkáról, és a gyártó által képviselt tervezési elvről gondolunk. Érdemes a cikket elolvasni, mely itt található:

http://audioworld.blog.hu/2017/04/02/digitalis_kortura

Köszönet a tárgyilagos értékelésért mindazoknak, akik ebben a csoporttesztben részt vettek, és különösen a cikk szerzőjének Nagy Gábornak.

Ezzel még nincs vége, hiszen ezt a készüléket más is kipróbálta, és teljesen más szemmel, más szemszögből fogja hamarosan bemutatni. Kíváncsian várjuk Veres Attila értékelését is, mely hamarosan megjelenik a http://audiolife.blog.hu/ oldalon. Attila egy korábbi írásában már sok mindent megosztott a “hájend” szerelmeseivel magáról a márkáról, illetve a cégalapító Łukasz Fikuszról. Már csak emiatt is örülünk, hogy segíthettünk abban, hogy személyes ismeretséget kössön a gyártó középkategóriát képviselő egyik cuccával. Már nagyon várom, hogy elolvashassam, hogy egy teljesen csöves, ráadásul Note rendszerbe helyezve mit mutatott a DAC-unk. Attila korábbi, a LampizatOr-ról szóló írása itt olvasható:

http://audiolife.blog.hu/2017/03/22/lampizator_a_kelet-europai_sikertortenet