KR P-135 előerősítő teszt a Positive Feedback oldalon

A KR Audio legújabb előerősítő típusa a kis P-135, melynek sajátossága, hogy a kimenő fokozatban direkt fűtésű KR 45 triódákat alkalmaznak, melyekről már korábban írtunk egy összehasonlító csőteszt kapcsán itt: https://impressivia.hu/rca-45-vs-kr-45-osszehasonlito-csoteszt/. Most magát az előerősítőt vette górcső alá a Positive Feedback oldalon Brad Morrical. A teljes cikk itt található:

KR Audio P-135 Preamplifier

A cikk részletesen ismerteti a műszaki tartalmat, mely alapján látható, hogy a legjobb KR hagyományokat vitték tovább a tervezés során, úgymint a precíz feszültségszabályozás, a tápegység megfelelő izolációja, és a rugalmas impedancia illesztés.

Emellett az előfok felszereltségére sem lehet panasz, hiszen a megrendelő kérésére a szokásos asszimetrikus kimenet mellett szimmetrikus be- és kimenettel is rendelhető.

A meglepően kis méret ellenére a teszt során a készülék bizonyította, hogy a KR Audio-t méltán tartják az egyik legjobbnak az elektroncsöves erősítőket gyártó high-end manufaktúrák között.

Az erősítő kiváló értékelést kapott, így remek ár/érték arányú vételnek minősül a 4-10 ezer € közötti árkategórián belül. Reméljük, hogy hamarosan nálunk is meghallgatható lesz.