I. KR Audio Club találkozó és DIY kábelkészítők versenye – versenykiírás

 

Bemutatótermünkben rendszeresen tartunk olyan összejöveteleket, melyen a látogatóink, barátaink audió eszközei is kipróbálásra kerülnek, a mi rendszerünkbe illesztve. Ez adta az ötletet, teremtsünk lehetőséget azok számára, akik otthon szerényebb eszközökkel rendelkeznek, hogy a maguk készítette összekötő és tápkábeleket high-end kategóriájú készülékekben kipróbálhassák.

Fontos ugyanakkor leszögezni, hogy ezt a rendezvényt nem szánjuk tudományos igényességű megmérettetésnek, így az általunk alkotott szabályrendszer is a lehető legegyszerűbb.

A későbbi félreértések és kellemetlenségek elkerülése érdekében néhány dolgot indokolt előre tisztázni:

  • Az általunk használt erősítők az IC kábelek nagy átmérőjű RCA csatlakozóit nem tudják fogadni.
  • Nem tudjuk megvárni egy kábel esetében sem a 20 órás beégetési időt az optimális hangzás eléréséig.
  • Nem, nem tudunk különféle árkategóriájú kábeleket egyenlő feltételekkel párba válogatni, tehát lehet, hogy egy drága kábel tarolni fog, de lehet hogy nem!

Valószínű lesznek még megválaszolatlan kérdések, ezért arra kérünk mindenkit, tekintse ezt a rendezvényt annak, aminek szánjuk: egy kellemes nyári nap közös eltöltésének, ahol olyanokkal találkozhatunk, akikkel ismerve vagy ismeretlenül összeköt a közös szenvedély, melynek a neve HI-FI!

És íme a jelentkezés lap:

Nevezési lap Martfű 2018

A verseny mellett bemutatkoznak az Acoustique Quality hangfalai, multimédiás hangszórói, illetve az általunk forgalmazott többnyire elektroncsöves és hibrid készülékek is, amelyek akár meg is vásárolhatók.

Mindenkinek jó szórakozást és jó versenyzést kívánunk!