I. KR Audio Club találkozó és DIY kábelkészítők versenye – program

Kedves Érdeklődők!

Lassan kialakul a 2018 július 14-i találkozónk programja, mely ezért újabb meglepetéseket is tartogat egyrészt a KR Audio elektroncsövek iránt érdeklődők vagy azok minőségében kétkedők számára, másrészt a high-end szerelmeseinek.

Terveink szerint tehát:

10.00 – Nyitás

Kávéházi terem – DIY kábelkészítők versenye:

  • 10.00 – 10.15: Nevezések véglegesítése, megnyitó
  • 10.15 – 10.30: Technikai értekezlet, sorsolás
  • 10.30 – 12.00: Verseny
  • 12.00 – 12.25: Eredmények összesítése
  • 13.00: Eredményhirdetés, verseny zárása

Természetesen ezek az időpontok a versenyzők számának függvényében még változhatnak, de a versenyt követően egy összehasonlító tesztre is várjuk az érdeklődőket, ahol a KR Audio KR KT88 elektroncsöveit fogjuk versenyeztetni egy vakteszt során.

Ezen közben az Acoustique Qualitiy hangfalainak és Lector Audio komponensek bemutatására kerül sor az alábbiak szerint.

Tanácsterem:

10.00 – 18.00: KR Audio, Acoustique Quality, Lector Audio Strumenti elektronikákból összeállított high-end és audiofile sztereó hangrendszerek meghallgatása, közben:

11.00 – 11.30: Vladimir Separa főmérnök prezentációja az AQ cég és készülékeinek bemutatása

11.30 – 12.30: AQ aktív és passzív multimédiás eszközeinek demója

12.30 – 13.00: Claudio Romagnoli a Lector Audio főkonstruktőrének előadása a Lector készülékek tervezési filozófiájáról, fejlesztési irányairól.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a két konstruktőr elfogadta a meghívásunkat, és vállalták a közreműködést. Mindkét előadóval lehetőség lesz beszélgetni akár a bemutatott készülékekről, akár bármilyen más, az audiovilághoz kapcsolódó témában.

Nem titkolt célunk, hogy a hivatásos gyártókat és a DIY világot közelebb hozzuk egymáshoz, hiszen egy ilyen találkozó során lehetőség van olyan szakmai és emberi kapcsolatok kialakítására is, ami akár a későbbiekben közös munkában is testet ölthet.

Az előzetes elképzeléseink szerint az eseményt 18 órakor zárjuk, de a Művelődési Ház hozzájárult ahhoz, hogy a látogatottság függvényében akár tovább is maradhassunk.