Acoustique Quality Passion Teen

6990 

Leírás

Az AQ Passion high-end hangsugárzó sorozatának középső darabja, mely a Passion stílusjegyeit örökölte. Monitor létére komoly hanggal rendelkezik, melynek telt, dinamikus hangja ellentmond méreteinek.

A kivitel, a megmunkálás minősége itt is pazar, a látvány szemet gyönyörködtető, melyet az opcionálisan rendelhető láb tesz teljessé. A Scanspeak hangszórók gyorsak, pontosak, a hangzás mindenféle túlzástól mentes, de még a mélytartományban sincs semmiféle hiányérzetünk. Tini létére kiforrott megszólalással rendelkezik, 89 dB érzékenysége – bár nem mondható magas értéknek – a legtöbb erősítő számára elégséges lehet. Legalábbis az általunk forgalmazott csöves erősítők számára meghajtása nem jelentett problémát. A 6 Ohm impedancia illesztése 4-8 Ohm közötti impedanciával rendelkező erősítőkhöz is megfelelő.

A kabinet nagy keménységű MDF-ből készült, melyet számos belső merevítéssel tettek még ellenállóbbá a káros rezonanciákkal szemben, és a szépen ívelt, 50 mm-es HD MDF-ből megmunkált előlap sem csak a dizájnt hivatott szolgálni. A hangsugárzó kétutas, basszreflex rendszerű, és mivel a reflexnyílás a kabinet frontján található, így a falak közelségét is jól tűri, de azért jobban szereti a helyet maga körül.

A keresztváltó az AQ fejlesztése, lábtól-lábig forrasztással készül, nyomtatott áramköri lapot nem tartalmaz. A hangszórók belső kábelezéséhez az AudioQuest Castle Rock vezetékeit használták, és a driverekhez szintén forrasztással kapcsolódnak. Frekvencia átvitele 30 Hz – 45 kHz-ig terjed. A hátoldalon található két pár aranyozott csatlakozóterminál kettős kábelezést és kettős erősítést is lehetővé tesz.

Készülékteszt itt található:

http://www.sztereomagazin.hu/tesztek-1/csak+szenvedelyesen+acoustique+quality++passion+teen.html

Ára 6499 €, azaz kb. 2.144.000 HUF, az opcionálisan rendelhető láb nélkül. Az árak a HUF/€ árfolyam függvényében változhatnak!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.