Herrogate Show England

Nem régen ért véget egy újabb audió rendezvény ezúttal az Egyesült Királyságban, ahol a KR Audio ottani forgalmazója a G Point Audio mutatta be azt a zenei láncot, melyben szerephez jutott a KR45 csövekkel készült P-135 sztereó előfok, és a  Kronzilla VA680 sztereó végerősítő is. Kaptunk néhány képet a kiállításról, melyet most szeretnék megosztani minden érdeklődővel.

Impozánsak ezek a hORNS Universum 3 MkII hangfalak! Gondolná nálunk bárki is, hogy Lengyelországban készülnek? Ez is olyan gyártó, amelyről Magyarországon nagyon kevesen hallottak. De nézzük csak meg közelebbről, hogy mivel is szólaltatta meg Greg Drygala cégtulajdonos ezeket az extravagáns külsejű szépségeket!

Aki jobban megnézi a képet, annak feltűnik az eltéveszthetetlen külsejű Kronzilla bal oldalán található készülék, ami egy LampizatOr DAC, méghozzá a Golden Gate MkII.

Mellesleg a tápszűrést is a LampizatOr Silk hálózati szűrő/elosztójával oldották meg, melynek Gold változatát mi is használjuk demószobánkban, és majd a kiállításon is.

Ma már azt hiszem nem akad olyan kiállító egy rendezvényen sem, amelyik nem igyekszik optimalizálni a kiállító helyiség akusztikáját, és ha már így van, akkor termékpalettáját kiegészíteni olyan cég kínálatával, amely akusztikai elemeket gyárt. A G Point Audio a Acoustic Manufacture termékeivel hangolta helyiségét, melyek különféle, fa alapanyagból készült diffúzorokból állnak.

Remélem, hogy akik hasonló zenei élményre vágynak, mint azok, akik részt vettek az angliai kiállításon, azok eljönnek hozzánk is a 18. AV Trend & Hi-Fi Show-ra, és az M szinten meglátogatják zeneszobánkat a Margit B teremben!