Fejhallgatósoknak is ajánljuk – Munich High-End 2017

A LampizatOr és a KR Audio termékei is segítenek több céget készülékeik minél magasabb színvonalú kiszolgálásában. Ezek közül mindenképpen említést érdemelnek a JPS Labs Abyss fejhallgatói, melyek a Woo Audio (USA) standján, a Hall 3 , No 06 szobában lesznek meghallgathatóak, méghozzá a LampizatOr Golden Gate DAC, KR 300B végcsövekkel és KR 274B egyenirányító csővel épített, szabályozható kimenettel ellátott változatával.

Ez a DAC már eddig is számos elismerést szerzett a gyártónak, és a csőkészlet konfigurálhatóságának köszönhetően bármilyen nívós audió láncba illeszthető, megszólaltatásához sztereó végerősító vagy egy monoblokkpár is elegendő.

A JPS Labs Abyss fejhallgató családja mindössze három modellből áll, a csúcskészülék és legújabb fejlesztésük AB 1266 Phi Deluxe típusjelzéssel jelent meg. A magnetosztatikus elven működő füles igazi kuriózumnak számít a fejhallgatók között, és több szaklap referencia modellnek választotta.

A csomagolás és a tartozékok is az árhoz mért minőségben és mennyiségben kerülnek a tulajdonos birtokába, persze aki ezt megengedheti magának. Kiskereskedelmi ára az Egyesült Államokban a képen látható Deluxe kivitelben 5495 Dollár.