Euphoria bemutató meghosszabbítva!

Bennünket is meglepett, hogy mennyien érdeklődtek már az RDacoustic Euphoria dobozai iránt, így a gyártóval folytatott egyeztetésnek köszönhetően egyelőre folytatódhatnak a bemutatótermünkben szervezett meghallgatások. Ezek során igyekeztünk minden esetben kellő időt biztosítani a látogatóinknak az ismerkedésre, így senkinek nem kellett azért távoznia, mert már érkezett a következő érdeklődő. Továbbra is igyekszünk a programot úgy szervezni, hogy egy időben csak az együtt érkező legfeljebb 3 fős társaságot fogadjuk, de ha valaki egyedül jön az sem baj.

A nyár az audio ipar és kereskedelem számára uborkaszezon, ezt mindenki tudja aki egy kicsit is benne van. Mi szeretnénk mégis időről-időre ilyen kampányokon keresztül bemutatni azokat a különlegességeket, újdonságokat, melyek kínálatunkat képezik. Most az Euphoriákon van a sor, amit össze is lehet hallgatni akár a nagy tesóval, az Evolution-nal is. Bejelentkezés a szokásos módon e-mailon vagy telefonon keresztül lehetséges, ezek a Kapcsolat menüpontban megtalálhatóak.

Már többen jelezték a látogatóink közül, hogy szívesen visszajönnének, és ennek nagyon örülünk. Most már van klímánk is, így a meleg nem lehet akadály! Köszönjük mindenkinek a látogatását, és a sok elismerést, amit eddig kaptunk. Többen előre szabadkoztak, hogy ők csak érdeklődők, nem telik ekkora beruházásra. Nekünk minden látogató fontos, hiszen csak így ismerheti meg a nagyközönség ezeket a márkákat, melyek hazánkban szinte ismeretlenek. Kérem, ha tetszett bármi amit nálunk láttak, hallottak, beszéljenek rólunk barátaikkal és ismerőseikkel, osszák meg velük a megosztásra érdemes – remélhetőleg pozitív – tapasztalataikat, és várjuk visszajelzéseiket oldalunkra vagy az FB-re is!

Végezetül álljon itt egy látogatói levél, melynek felhasználására engedélyt kaptunk, amiért külön köszönet az írójának!

“Kedves János!

A csütörtök délutáni akusztikus élményünk után azt kérdeztem, mivel tartozunk ezért a színvonalas, több órás bemutatóért, de – kissé megsértődve – azt mondta, hogy semmivel, örül, ha jól éreztük magunkat. Sőt invitáljuk barátainkat, ismerőseinket, jöjjenek el, részesüljenek ők is egy hasonló élményben. Ennek könnyű szívvel teszünk eleget, mert Ön és a fia kitartóan, időt és fáradtságot nem kímélve, mindvégig azon voltak, hogy jól érezzük magunkat. Az Impressivia nagyszerű bolt, de nem is igazán bolt, inkább bemutató terem, de nem is igazán bemutató terem, sokkal inkább az akusztikai ínyencségek kedvelőinek találkozó helye.

Az Impressivia bemutatóterem abban az értelemben, hogy színvonalasabbnál színvonalasabb erősítők, hangfalak, cd-lejátszók, kábelek, szűrők jelentik a kínálatot, de több annál, mert nem ez volt az elsődleges témája ottlétünknek, hanem az általuk kínált hangzás ízlelgetése, a különféle zenei stílusok újra és újra kóstolgatása. Képessé váltunk az eddig jól ismertnek hitt zeneszámokban újdonságokat felfedezni. Olyanokat, amelyek, bár eddig is részei voltak a műnek, de elsikkadtak, mert a kommersz technika képtelen ezeket megjeleníteni, és amit eddig csak a koncerttermek privilégiumának gondoltunk. Így válik érthetővé, miért fontos Önnek, hogy mások is találkozzanak a zenei felfedezéseknek ezzel az érzésével.

Feleségemmel és egyik fiammal voltunk az Ön vendégei. Úgy éreztük, olyan kiemelt figyelmet kaptunk, mintha csak mi lennénk az egyetlen érdeklődők. Fontosnak éreztük magunkat, és ez jó érzés volt. Pedig nyilván nem így van. Sokan járhatnak oda, és mások megtapasztalták már Bozorádi János vendégszeretetét.

Lám, én sem az erősítők és hangfalak hihetetlen magas színvonaláról írok, hanem arról, milyen jó kis estét töltöttünk az Impressiviában, az akusztikai ínyencségek boltjában.

Még egyszer köszönjük ezt az élményt!

Üdvözlettel:

Erdélyi Imre, és felesége

 Megjegyzés:

Sajnos Facebook-kal nem élek, de hozzájárulok ahhoz, hogy ezt a levelet a honlapján, vagy Facebook oldalán közzétegye.”

Kedves Erdélyi család, várjuk vissza Önöket, hiszen van az a klasszikus, és az a jazz CD sorozatuk, amit még meg szeretnének hallgatni!