AXPONA 2017 Chicago

Az idén 2017. április 17. és 21. között rendezték meg a Audio Expo North America azaz az AXPONA rendezvényét, melynek Chicago városa adott otthont. A show-n gyártóink közül a LampizatOr és a KR Audio is szépen szerepelt, továbbá Lukasz barátunktól néhány képet is kaptunk azokról a demó helyiségekről, ahol a digitális forrást a LampizatOr valamelyik DAC-ja szolgáltatta.

Lukasz Fikus cégtulajdonos a LampizatOr North America demó szobájában

Azt eddig is tudtuk, hogy Lukasz nem egy égimeszelő, de azért kicsit magasabbnak gondoltuk. Ja, hogy ez a Von Schweikert hangfal ekkora? A show legjobb hangját produkálta a Golden Gate DAC-kal.

A Destination Audio tölcséres hangfalai mellé is a Golden Gate DAC biztosította a digitális/analóg jelátalakítást, mint az az alábbi képen is látható. A Golden Gate-ben Lukasz előszeretettel használja a KR Audio elektroncsöveit, melyekkel már korábban is elnyerte a szakértők tetszését.

Az Audioworld, és a az Audiolife által tesztelt Atlantic DAC Golden változata pedig a Spatial és a LampizatOr közös szobájában szórakoztatta a látogatókat.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, annak szívesen megmutatjuk, hogy egy másik, nívós rendszerbe illesztve hogyan viselkedik ez a készülék, még ha szerényebb kivitelben is.