RDacoustic Virtuoso állóhangfal

6999 

RDacoustic

Az RDacoustic új, belépő szintű hangfala Virtuoso névre hallgat, és külső megjelenését tekintve hagyományosnak mondható, hasáb alakú. A hangfal basszreflex rendszerű, kétutas.

Leírás

Az RDacoustic új, belépő szintű hangfala a Virtuoso, basszreflex rendszerű, kétutas állódoboz, mely egy Fostex FE206 szélessávó drivert, és két 12″-os mélynyomót foglal magában. A mélysugárzókat a dobozok oldalsó falába építették, mellyel a mélykalibrációra széleskörő lehetőségekhez jut a tulajdonos.

RDacoustic Virtuoso

A Fostex FE206-os hangsugárzó érzékenysége 98 dB, míg a két mélysugárzóé 93 dB., emellett a hangfal megkapta az Euphoria kalibrációs rendszerét is, így további mélykiemelésre, és biamplifikációra nyílik lehetőség a két pár aranyozott hangfalcsatlakozónak köszönhetően. Akinek még ez sem elég az vessen egy pillantást a doboz hátoldalára, ahol a kezelőszervek mellett két kisméretű reflexnyílást is láthatunk a minél egyenletesebb hangzáskép elérése érdekében.

A hangfalak méretei:

  • Magasság: 119 cm
  • Szélesség: 31 cm
  • Mélység: 39 cm
  • Tömeg: 45 kg

A felsőbb modellekkel ellentétben a Virtuoso dobozok fém tüskéken állnak, de a hárompontos alátámasztás miatt azért nem árt némi óvatosság, hiszen ezeket a hangfalakat nem szabad egy sarokba beszorítani, igénylik a teret.

A csatlakozókon a lézergravírozott márkajelzés és a dobozok egész külső megjelenése a luxus ígéretét hordozza, és a magas minőségű kézműves munka igényességét hirdeti. A hangfalcsatlakozók bármilyen kábelvéget fogadhatnak, legyen az banán vagy sarus kivitelű.

A dobozok szintén négyféle keményfa alapszínben, és ezek különféle árnyalataiban (összesen húsz változatban)  érhetők el: tölgy, kőris, cseresznye és amerikai mogyoró. A választás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni. Ára – belépő modell ide vagy oda – nem kevés, 6999 €, ami az árfolyam függvényében kb. 2.170.000 HUF.

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.