RDacoustic Evolution – Fostex FE-206 hangsugárzóval

17500 

RDacoustic

RDacoustic Evolution álló hangfal, Voxativ szélessávú hangszóróval

Leírás

A szélessávú hangsugárzók fejlesztésében szerzett sok éves tapasztalat eredményeként született meg az Evolution, mely kétség kívül az RDacustic termékeinek zászlóshajója. A csúcsminőséget a Voxativ hangszóróval épített változat képviseli, de az alapmodell Fostex FE-206 hangszóróval készül. A lehető legrövidebb jelút elérése érdekében, a csatlakozó terminál közvetlen a driver mellett helyezkedik el.

Minden Evolution hangfal CNC gép által megmunkált, 25 mm vastag anyagból készül. Maga a hangszóró két darab tökéletes formájú körből kerül kialakításra, mely méreteit tekintve minden tengelyén teljesen exponenciális. Az Evolution modell 95 négyzetméter alapterületig optimalizálták, de külön kérésre elkészíthető 2,2 méter magas kivitelben is. Ez a modell a gyártó számára készített Voxativ szélessávú hangsugárzóval készül, frekvenciagörbéje szinte lineáris.

Műszaki paraméterek:

  • Magasság: 180 cm
    Szélesség:   45 cm
    Hossz:          50 cm
    Tömeg:    73 kg (darabonként)
  • Teljesítmény: 30 W
  • Impedancia: 10 Ohm
  • Érzékenység: > 100 dB

Valamennyi modell a listákon szereplő bármely színösszeállításban rendelhető, a gyártás  és szállítás kb. 3-4 hetet vesz igénybe.

Már rendelhető többféle keményfa kivitelben is, mint például az alábbi képen látható változat, mely fehér kőrisből készült:

A keményfából készült modellek felárasak!

A termék alapára: 17500 €/pár, mely az árfolyam függvényében változhat!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.