Lector Digidrive TL3 CD futómű

3795 

Lector Audio Strumenti

A Lector Digidrive TL3 CD transzport a Lector dizájnban szerzett tapasztalatát és a High End-ben alkalmazott fizikát ötvözi a tiszta mechanikával, fejlett elektronikával, az audiofil részletességgel és sok egyéb berendezéssel, hogy egy új dimenzió nyílhasson meg a zenehallgatásban.

Leírás

A 17. AV-Trend és HI-FI Show rendezvényén bemutathattuk az érdeklődőknek ezt a remek készüléket, mely az ezüst korongok lejátszását új dimenzióba helyezi. Akik eddig látták, először egyszerűen csak azt mondták, hogy szép. Amikor az első dallamok felcsendültek már azt is, hogy ez jó! Főként, amikor összevetettük más lejátszókkal, amelyek rendelkeztek digitális kijárattal, hogy a megmérettetés egyenlő legyen. A Lektor drive-ot hallgatva a hangzás letisztultabb, természetesebb, részletgazdagabb lett. Megnőtt a dinamika, a halk részek halkabbá, a hangosak hangosabbá váltak.

Van olyan tesztalany, aki a teljes láncból a futóműre esküszik igazán. Szerintem a lánc többi eleme is fontos, de természetesen ez ízlés dolga.

A készülékmechanika megépítése mostanra szinte elfeledetté vált ezekben az elektronikus időkben. Dacára annak, hogy a mechanika a forráskészülék szíveként funkcionál, a fejlesztés és a kutatás szinte kizárólag az elektronikus oldalra koncentrálódik. Csak néhány kifinomult mechanika áll rendelkezésre a piacon, amik viszont mind tömeggyártásban készülnek s így nem alkalmasak magas minőségű zenei reprodukcióra. A Lector ebben is a saját útját járja.

A Digidrive transzport a Lector dizájnban szerzett tapasztalatát és a High End-ben alkalmazott fizikát ötvözi a tiszta mechanikával, fejlett elektronikával, az audiofil részletességgel és sok egyéb berendezéssel, hogy egy új dimenzió nyílhasson meg a zenehallgatásban.

Technikai adatok:
– Digitális kimenetek: SPDIF (RCA) & nagy sebességű BNC AES-EBU RS-422
– Optikai kimenetek: Toslink vagy ST-II
– Re-Clocking: Belsőleg generált XTAL
– Tápellátás: 100/110/230/240V AC – 50/60Hz – 60VA
– Méretek (sz x h x m): 440 x 308 x 85 mm
– Tömeg: 9 – 10.5 kg
– Cseresznyefa vagy fekete plexi oldallapok
– Külső tápegység: PSU-DTL
– Külső tápegység mérete (sz x h x m) és tömege: 200 x 308 x 85 mm, 5 – 6 kg

img_2050

Lector Digidrive TL3 futómű bal oldalon alul, mellette a LampizatOr Atlantic DAC, a felső sorban pedig a KR Audio Kronzilla VA680i és a kis VA830 integrált erősítők. Háttérben az RDacoustic diffúzora látható

Futómű mech.4 CDM-707

A készülék ára: 3795 €, kb: 1.233.000 Ft, ami az aktuális árfolyam függvényében változhat!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.