Lector CDP 707 csöves kimenő fokozatú CD lejátszó

4075 

Lector Audio Strumenti

Csöves kimenő fokozatú CD lejátszó

Leírás

Ez a lejátszó egy kétdobozos konstrukció. Egyik maga a lejátszó egység, amely tartalmazza a transzportot, a DAC és az audio kimeneti egységeket, míg a másikat kétféle tápegység közül választhatja ki a megrendelő: a PSU3-T-t vagy a továbbfejlesztett PSU7-T-t. Mindkettő feleslegessé tesz minden más hálózati szűrő elektronikát. Mint a készülékhez is, a tápegységekhez is opcionálisan rendelhetők fényes fekete plexi vagy valódi cseresznyefa oldallapok.

A lejátszó egy felül töltős mechanikai egységet tartalmaz, a lemezajtó hátrafelé elcsúsztatható, így érdemes a felső polcra, de legalábbis olyan helyre elhelyezni, ahol a lemezek cseréjéhez kellő hely áll rendelkezésre. A lemezfészekben a lemezt a meghajtó tengelyre helyezve ráhelyezzük a leszorító korongot, melyben 3 kisebb méretű neodímium mágnes található, hogy a lemezt az tengelyhez rögzítse.

A DAC szekció két PCM-1704 R2R digitális-analóg átalakítót tartalmaz, digitális szűrővel választható 4 vagy 8 x túlmintavételezés a távirányítón keresztül, míg az audio kimenetben 2 x 12AT7 / ECC-81 elektroncső található. A kimenő fokozat negatív visszacsatolás nélkül, tiszta A osztályban üzemel.

A készüléket minőségi alkatrészekből kézzel szerelik össze, és hosszú bevizsgálási folyamaton mennek keresztül, hogy a 4 év garancia idő alatt  – és remélhetőleg azt követően még sokáig – véletlenül se következzen be meghibásodás.

Kimenő csövek válogatott 12AT7/ECC81-esek.

Frekvencia tartomány: 20Hz – 20kHz +/- 1 dB
Harmonikus torzítás: < 0.1%
Tápellátás: 100/120/230V AC 50/60 Hz  70VA
Méretek (sz x h x m): 430mm x 300mm x 100mm, 12 kg
További tartozék még egy talapzat és tüske készlet is, valamint az opcionális cseresznyefa, vagy fekete plexi oldallap.

A készülék ára a PSU-3T külső tápegységgel: 4075 €, kb:  1.324.000 Ft, de rendelhető a továbbfejlesztett PSU-7 táppal, melynek ára: 1749 €. Az árak az aktuális árfolyam függvényében változhatnak!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.