LampizatOr Amber 3 DSD d/a átalakító

2700 

Lampizator

Leírás

A cég az Amber 3 készülékek szállítását 2019. augusztusban kezdte meg, mint az Amber 2 utódját. A teljesen újratervezett digitális szekció a Pacific projekten alapul, bár nem olyan kifinomult és költséges, ám a Pacific modell meglepően sok jó tulajdonságát megőrzi: a tiszta, természetes, könnyű, tágas és szuper dinamikus megjelenést, mely a legalább kétszer drágább termékre jellemző.

Átalakították az áramellátást, és teljesen új csőkomplexumot választottak, amely ECC99 csövet tartalmaz bemeneti erősítőként, zéró visszacsatolású, együtemű trióda üzemmódban, valamint az ECC82-t, mint alacsony impedanciájú kimeneti puffert. Ez a DAC, a kimeneti puffernek köszönhetően különösen jól képes meghajtani a tranzisztoros erősítőket.

Az Amber 3 a cég kínálatában a belépő szintet képviseli, és több változatban rendelhető, így teljesen a tulajdonos igényeihez igazítható. A kívánt konfiguráció összeállításához mindenképpen keresse cégünket, mivel az a vételárat is befolyásolhatja.

A dac kvalitásairól több teszt is beszámol a külföldi oldalakon:

  • https://positive-feedback.com/reviews/hardware-reviews/lampizator-amber-iii-hi-res-dac/
  • https://www.head-fi.org/threads/lampizator-amber-iii-impressions.913521/
  • http://stereoikolorowo.blogspot.com/2019/11/lampizator-amber-3-dac.html

Annak ellenére, hogy belépő szint, a készítők minőségi alkatrészeket, és műszaki megoldásokat alkalmaztak, úgymint: rézfólia kimeneti kondenzátorok, CLC hálózati szűrő 6×5 egyenirányító csővel, Kifinomult USB-működés, szinte tökéletes némítás, hogy elkerüljék a számítógépen megjelenő pattogásokat a kattintással járó műveletek és a track váltások során, és még sok egyéb más.

A dac már 2700 € bruttó ártól rendelhető, ami ilyen kategóriájú készülékek esetében kedvezőnek mondható. Tesztkészülékünk az Amber 3 balanced verziója, melynek kiskereskedelmi ára bruttó 3810 €.

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.