LampizatOr Gold Silk hálózati szűrő/elosztó

3660 

Lampizator

Leírás

A LampizatOr Silk hálózati szűrő/elosztó legmagasabb minőségű beltartalommal épített típusváltozata, melynél a tervezési elven nem, csak a felhasznált anyagok minőségén változtattak lényegesen.

Az alapváltozattól eltérően a belső huzalozáshoz használt 2,5 négyzetmilliméter átmérőjű nagy tisztaságú réz vezetékek helyett ebben a változatban már aranyozott ezüst vezetékeket, és Mundorf ezüst/arany szűrőkondenzátorokat, valamint minőségi hálózati aljzatokat építenek be.

Az egyes opcionális lehetőségek közül nem jár felárral az előlap (ezüst vagy fekete) és a bekapcsolt állapotot mutató kis előlapi kijelző színének megválasztása. Ugyanakkor felár ellenében lehet rendelni hálózati kábeleket a készülék mellé. (A kábelek oldalunkon megtalálhatók.)  Az ár a rendelt kábelek darabszámától, és természetesen típusától függ. Emellett az egyes kimeneti aljzatokhoz lehet kérni külön főkapcsoló beépítését is, ahogyan az alábbi képen látható. Felár ellenében a készülék Furutech aljzatokkal is rendelhető.

A készülék rendelhető USA, britt vagy kontinentális szabvány szerinti aljzatokkal, a megrendelő igényei szerint.

A konfiguráció összeállítása előtt érdemes tájékozódni egyrészt az Üzlet menüponton keresztül, másrészt személyesen, hogy a rendelést már a vásárló igényei szerint adhassuk le, tekintve, hogy a LampizatOr nem tart készletet, mindent a megrendelő igényei szerint gyártanak le.

A készülék alapára 3660 €, azaz 1.134.600 HUF, mely az árfolyam és az opcionális lehetőségek függvényében változhat!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.