Szolgáltatásaink

  • Bemutatóterem:

Budapest belvárosában kialakított bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk az általunk képviselt márkák azon produktumainak kipróbálására, melyek véleményünk szerint legjobban reprezentálják az egyes gyártók termékkínálatát. Igyekeztünk olyan környezetet teremteni, melyben elektronikáink és látogatóink is jól érzik magukat.

Mindazonáltal el kell mondanunk, hogy az általunk kínált hangzásélmény merőben különbözni fog attól, melyben vásárlóinknak saját lakókörnyezetükben általában részük lehet. Egy audio lánc legfontosabb, legdrágább, és egyben a legnehezebben kicserélhető eleme a helyiség, ahol a készülékeinket elhelyezzük, és ahol hallgatjuk azokat. Emellett kevesen tehetik meg azt, hogy mindenféle kompromisszum nélkül csak audiovizuális célra építsenek át vagy alakítsanak ki egy helyiséget otthon.

Mi arra törekedtünk, hogy demószobánk ne stúdióra vagy hangversenyteremre emlékeztessen, hanem megőrizze lakószoba funkcióját. Ebbe az enteriőrbe illeszkednek azok a szobaakusztikai megoldások is, melyek a hangzásélmény optimalizálásához szükségesek, és egészséges kompromisszumot jelentenek az esztétikum, a funkcionalitás és az élhetőség között. Ettől függetlenül ne legyen kétségük, igyekeztünk mindenből a lehető legjobbat kihozni, hiszen a high-end világban a részleteken nagyon sok múlik.

Mindezt azért szükséges elmondanunk, mert egyrészt tartozunk az általunk képviselt márkáknak annyival, hogy biztosítjuk annak lehetőségét, hogy megmutathassák valódi képességeiket, másrészt a hozzánk fordulóknak is, akik majd ugyanilyen elvárásokkal ülnek le otthon a megvásárolt készülékeik elé, de valami egészen mást hallanak, mint amit vártak.

Remélem, felkeltettük érdeklődését, amennyiben igen, a „Kapcsolat” menüpontban megjelölt elérhetőségeink egyikén keressen minket, és várni fogjuk a megbeszélt időpontban!

  • Tanácsadás:

Mielőtt magam is belevágtam ebbe a vállalkozásba, számos üzletben megfordultam, rengeteg kereskedővel volt dolgom, és meglehetősen sok pénzt adtam ki feleslegesen olyan termékekért, amik aztán nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet vagy olyan tévutakra vittek, melyek újabb felesleges kiadásokhoz vezettek.

Annak, aki erre igényt tart, segítséget nyújtunk abban, hogy tisztába jöhessen a valódi szükségleteivel; lakása, esetlegesen már meglévő készülékei adottságaival. Hiszünk abban, hogy a zene valóban élmény, ugyanakkor élményt teremteni nem mindenki tud mások vagy saját maga számára.

Sok esetben csak a helyszínen derül ki, hogy mi az akadálya a legjobb hangzásélmény elérésének, és a legtöbb esetben lehet megoldást találni a problémákra. Nem biztos, hogy egy költséges készülékcsere jelenti a jó döntést, sokszor hasznos kiegészítőkkel, a hangfalak áthelyezésével vagy megfelelő akusztikai korrekcióval jobb eredményt kapunk, mely minden további beavatkozás – pl. készülékvásárlás – során éreztetni fogja hatását.

Természetesen nem mindenki enged be idegent a lakásába, sok mindenre egy alaprajz segítségével és néhány jól feltett kérdés megválaszolásával is megoldást tudunk javasolni.

  • Helyszíni demó lehetőség:

A puding próbája az evés, a high-end elektronikák esetében a meghallgatás. Az otthoni kipróbálást semmi nem pótolhatja, hiszen ha a borsos áron beszerzett készülékek otthon nem az elvárt teljesítményt nyújtják, az nem csak a márkába, de a forgalmazóba vetett bizalmat is megingathatja. Az otthoni környezetben történő meghallgatásra alapvetően két lehetőség van.

Az általunk forgalmazott készülékek bemutatását előzetes időpont- és költségegyeztetést követően személyesen végezzük a szállítástól a kicsomagoláson és installáláson át az elcsomagolásig. Ezzel elejét kívánjuk venni mindenféle további reklamációnak, minőségi kifogásnak, vagy az esetlegesen felmerülő helytelen használat okozta minőség- és állagromlásnak.

Az általunk forgalmazott kiegészítők (pl. alátétek, akusztikai elemek, állványok, stb.), illetve egy már kialakult bizalmi – VIP vásárlói – kapcsolat esetén az áru vételárának letétbe helyezését követően lehetőség van az áru személyes átvételére és otthoni kipróbálására is, melynek így további költsége nincs. Az áru visszaszállítása és átvétele után a letétbe helyezett összeg visszatérítésre kerül. (Részletesebben lásd az általános szerződési feltételekben!)

Ugyancsak lehetőséget biztosítunk arra, hogy meglévő készülékeit kipróbálja bemutatótermünkben. Ha kétségei vannak afelől, hogy szeretett eszközei otthon a maximumot nyújtják-e, akkor hozza el hozzánk, egy az ideálishoz közelebb álló akusztikai környezetbe. Lehet, hogy nem a készülékeit kell kicserélnie, hanem okos teremakusztikai korrekcióval egy magasabb hangzáshűséget érhet el. Ez a demo is hozzásegítheti a jó döntéshez.

  • Házhozszállítás, installálás:

Az áru házhozszállítását és – az általános szerződési feltételekben meghatározottaknak megfelelően – egyes termékeink telepítését is magunk végezzük, azért, hogy elejét vegyük a helytelenül végzett üzembe helyezés következtében előforduló minőségi kifogásoknak. Ugyanez vonatkozik a garancia érvényesítése után visszaszállítandó termékekre is.

Mivel az általunk forgalmazott készülékeket kis gyártási kapacitással, nagy kézimunkaerő ráfordítással rendelkező high-end manufaktúrák szállítják, ezért azokra esetenként akár két hónapot is várni kell. Ez idő alatt már lehetőség van a megfelelő elhelyezési körülmények biztosítására is, melyben igény szerint szintén segítséget nyújtunk.