Jól szerepeltek a KR Audio erősítői a tajvani show-n is

A hétvégén rendezték Tajvan fővárosában, Taipei-ben a 2016. évi Taipei-i Elektronikai Show-t, melyen a KR Audio Electronics ottani márkaképviselete is bemutatta demo készülékeit. Az eseménynek számunkra több érdekessége is volt, hiszen – mint az az alábbi képeken látható – nem csupán a KR erősítők jelentik a közös pontot a kiállító és cégünk márkakínálatában.

Chen Úr a demo lánccal

A prímet a KR Audio VA 340 integrált erősítője vitte a Lector Audio CDP 707 lejátszójával. Az erősítő mellé jó párosítást jelentett a Musical Affairs Grand Crescendo Apassionata szélessávú hangfalpárja. Ez is megerősít bennünket abban, hogy a KR erősítők kiemelkedő linearitásuk miatt ideális választást jelentenek a szélessávú hangfalak megszólaltatásához, amilyenek az RDacoustic Evolution modellek is. Az erősítő érdekessége, hogy csatornánként 1 db KR 300B XLS végcsővel állítja elő azt a 2×20 Watt teljesítményt, ami a lánc végén álldogáló 97 dB érzékenységű dobozok megszólaltatásához több mint elegendő. Az erősítőt kiváló dinamika, remek felbontás, és a precíz, részletgazdag megszólalás jellemzi bármilyen forrásról is legyen szó. A Lector CDP 707 csöves kimenő fokozatának köszönhetően jelentősen csökkenti a digitális források hátrányát az analóg készülékekkel szemben.

Chen Úr demo szobája a kiállítás egyik leglátogatottabb helyszínének bizonyult, ami megmutatkozott a többször visszatérő látogatók magas számában is.