Felkészülés a márciusi prágai show-ra

Partnercégeink a folyamatos fejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetnek azokra a rendezvényekre, melyek a marketing mellett a közönséggel való közvetlen találkozást is szolgálják, hiszen ezeken azonnali és egyértelmű visszajelzéseket kaphatnak a bemutatott elektronikákkal kapcsolatban, és ez nélkülözhetetlen a fejlesztő munkához.

A héten több gyártó cég egy zártkörű bemutatón próbálja ki azt a tesztláncot, melyet majd a 2017. évi Audio Video Show prágai rendezvényén fognak bemutatni.

A KEF Muon a 440 Audio lp játszójával, és a KR Audio P-135 és VA200 előfok-monoblokk párosával

Bemutatkozik az újdonságnak számító P-135 előfok a VA200 monoblokkokkal a KR Audio-tól, valamint a 440 Audio lemezjátszója, mely az egyedi formatervezés mellett hangzásával is elvarázsolja a közönséget. A két gyártó a KEF Muon hangfalakkal szinte tutira megy, hiszen ez az erősítő-hangfal összeállítás már többször bizonyított a világban.

Persze, sokan rávághatják, hogy ennyiért ez a minimum, hiszen a felsorolt készülékek vételára a 80 millió Ft-t is meghaladja, így legtöbben csak vágyakozva nézhetjük az ilyen képeket, reménykedve abban, hogy valahol egyszer meghallgathatunk egy ilyen rendszert. Erre leghamarabb Prágában, március 31. és április 1. napokon lesz lehetőség, melyre a résztvevők itt regisztrálhatnak majd februárban és márciusban:

http://www.audio-video-show.cz/en/contest-for-visitors/