Euphoria Show

Új rendezvény újdonságokkal. Röviden így foglalhatjuk össze, hogy mivel is várjuk azokat, akik meglátogatnak bennünket a  Marriott Hotel 111. szobájában 2017. november 11-12.-én Budapesten. Még nem dőlt el minden, de ami biztosnak látszik, hogy megnézhetők és ami még jobb, meghallgathatók lesznek az RDacoustic szélessávú hangfalai közül az Evolution Fostex driverrel szerelt változata, és az Euphoria Voxatív sugárzóval épített csúcsmodellje.

RDacoustic Euphoria – Voxativ

Akik az elmúlt évben meglátogattak bennünket már találkozhattak a KR Audio Electronics high-end erősítőivel, melyek közül a legfelsőbb szintet képviselő Kronzilla VA680i idén is főszereplőnk lesz. Emellett meglepetés vendég is várható Csehországból, de erről majd később.

Kronzilla VA680i integrált hibrid erősítő

Ahogy tavaly, a digitális jelek analóggá alakításáról most is a Lampizator Atlantic DAC (alul, felső polc, balra) gondoskodik, természetesen KR Audio csőkészlettel. Erről a készülékről az Audioworld és az Audiolife oldalakon is jelent meg teszt, így akit érdekel független forrásból is mindent megtudhat róla.

A DAC-ot digitális tartalmakkal a Lector Audio Strumenti Digidrive TL3 futómúve, illetve egy egyszerű laptop fogja ellátni. Az elmúlt évben ez az összeállítás nagyon jól működött.

A tesztlánc elhelyezésére ezúttal a Hi-Fi Racks Grandstand XL (fenti kép) többszörös díjnyertes készülékállványa szolgál majd. A kiváló funkcionalitás mellett a gyönyörű felületkezelést és az egyszerű installálhatóságot is meg kell említeni.

A demószoba akusztikáját az RDacoustic QRD67, illetve a GIK Acoustics akusztikai elemivel fogjuk optimalizálni.

A tápszűrést a Lampizator Silk Gold változata biztosítja majd.