A Hifimagazin kipróbálta a KR Audio P-135 előerősítőjét

Egy kereskedő mindig kockázatot vállal azzal, ha magát függetlennek valló bloggereknek ad kipróbálásra egy készüléket, hiszen fogalma sincs kik és miként kerülnek kapcsolatba majd a termékkel, egyáltalán mi fog vele történni az átadást követően. Különösen igaz ez egy frissen létrejött oldal esetében, ahol a készülék birtokosa nem láthat előzményeket, így nem tudja megítélni az írók személyes kompetenciáit, irányultságát, és hogy valóban függetlenek-e.

Ám ez az oldal nem kisebb célt tűzött maga elé mint azt, hogy feléleszti csipkerózsika álmából azt az ikonikus magyar sajtóorgánumot, mely az őshifistáknak iránymutatásul szolgált a 80-as 90-es években, és a szakmaiság mellett valóban a függetlenség és elfogulatlanság jellemezte leginkább. Eltűnésével hatalmas űrt hagyott maga után, így abban a reményben biztosítottunk lehetőséget e készülék kipróbálására, hogy egy olyan cikk születik, mely segít visszahozni az eredeti Hifimagazin szellemiségét.

Persze azért igyekeztünk kiszámított kockázatot vállalni, ezért egy olyan audió komponenst választottunk, amelynek kiválóságáról meg vagyunk győződve. Az viszont minket is meglepett, hogy nem egy, mindjárt két cikk is született, melyek itt olvashatók:

http://hifimagazin.net/vendegjarasban-a-kr-audio-p135-eloerositovel
http://hifimagazin.net/kr-audio-p135-csoves-eloerosito