Relaxa 622S mágneses készülék asztal

677 

Leírás

A Relaxa 622S mágneses készülékasztal ideális megoldás azok számára, akik zenehallgatás céljára szolgáló helyiségükben nem kívánnak különleges készülékállványokat elhelyezni. A Relaxa 622 bármilyen felületre helyezve kiváló elcsatolást biztosít, köszönhetően a 4-4 db egymást taszító neodímium mágnesnek.

A speciális rostszerkezetű “H” alakú MDF talapzat és a ráhelyezett edzett acélüveg közötti összeköttetést csak a talp két oldalán beépített acél tengelyek tartják fenn, melyek speciális rezgéselnyelő műanyag gyűrűkkel vannak körülvéve, így egyáltalán nem érintkeznek az üvegpolccal. Az asztalok teherbírása 22 kg,  méretei: 489 x 400 mm

Az asztal a csavarosan állítható mágneseknek, és a gyártó által mellékelt kerek vízmértéknek köszönhetően tökéletesen vízszintesre állítható.

A mágneses asztal legjobban az optikai és analóg lejátszók (CD, DVD, BD és Lp) alatt teljesít, de a hangminőség érezhető javulását tapasztaltuk minden elektroncsöves készülék alatt is. Használata során ugyanakkor ügyelni kell minden olyan eszköz ráhelyezésével, melyek működésében az erős mágneses terek zavarokat okozhatnak!

Az asztalok négyféle színben rendelhetők: piros, zöld, szürke és fekete.

Az asztalok bruttó ára 677 Euro, kb. 220.000 HUF, ami az árfolyam függvényében változhat!

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.