AQ Labrador 176 MkIII centersugárzó

519 

Leírás

Egy megfelelően beállított házimozirendszer nem létezhet dedikált centersugárzó nélkül. Az AQ a Labrador 176 MkIII kiváló minőségű hangsugárzója D’Appolito elrendezésű, két és félutas kivitelével kiváló sugárzási karakterisztikával rendelkezik, saját hangfalcsaládjába illesztve hibátlan hangzásteret hoz létre. Ez a konstrukció pontos iránykarakterisztikát biztosít, ami garantálja, hogy a középső hangsugárzókból érkező információkból semmi nem sikkad el, legyen az a dialógusok legapróbb részlete vagy akármelyik halk zörej, hangfoszlány. 

A basszreflex kivitelű hangszóró tölcsére a kabinet hátoldalán a szabadalmaztatott szendvicsszerkezetben kapott helyet, amely sikeresen küszöböli ki a nemkívánatos diffrakciót. A két Scan-Speak mély-közép sugárzó, és a Vifa textildómos tweeter kiegyenlített hangzást biztosít.

A precíz másodrendű keresztváltóhoz lábtól-lábig forrasztást alkalmaztak, így nyomtatott áramkört nem tartalmaz. A belső vezetékekhez ebben a modellben is az AUDIOQUEST kiváló minőségű kábeleit használták. Kis mélységének köszönhetően a Labrador 176 MkIII a síkképernyők közelében lévő falakra helyezhető. 

Rendelhető természetes fa furnér – fekete kőris, bükk, tölgy, kőris, mahagóni, dió, cseresznye színekben.

Ára: 519 €.

Vélemény

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.