Kategória: Polcok, tárolók

Hi Fi Racks Podium Storage

A Podium Storage a tökéletes méretezhető tárolási lehetőség – különösképp arra lett tervezve, hogy alkalmazkodjon és tárhelyet nyújtson bármilyen típusú és méretű audiovizuális gyűjteménynek. Különböző polc mélységekkel készülhet, hogy megfeleljen bakelit lemezek, CD-k, DVD-k és blue-ray lemezek számára is. Ahogy a többi Hi-Fi Racks termék esetében is, ezeket a kombinációkat a vásárló adhatja meg, hogy a… További részletek »

Hi Fi Racks Grand Stand

A Grand Stand egy négy polcsoros, kézileg készített, kifejezetten hi-fi és AV készülékek tárolására kialakított tömör tölgyfa rack.

Hi Fi Racks Podium Reference

A Hi-Fi Racks egyik legnépszerűbb terméke, a több díjat és elismerést elnyerő Podium Reference egy négylábú hi-fi rack, melyet a vásárló által választott keményfából készítenek.

Hi Fi Racks Podium XS

A Podium XS a legkisebb Podium a Hi-Fi Racks terméklistáján, viszont ugyan olyan kiváló minőségű mint bármely másik. Nagyobb testvéreihez hasonlóan, ez a négy lábon álló rack is a legjobb minőségű keményfából kézzel készül a Hi-Fi Racks műhelyében. Az XS egy bájos kis bútor, mely bármilyen szobát jól ékesít. Ahogy a neve is sejteti tökéletes… További részletek »

Hi Fi Racks Akorner Reference

A Hi-Fi Racks védjegyévé vált elegancia és a kiváló akusztikai teljesítmény kombinálásával ,az Akorner Reference új dimenziókat nyitott meg a Hi-Fi Racks termékskálájában.

Hi Fi Racks Podium Trios

Ahogy a név is sejteti, a Podium Trios egy háromlábú testvére a Podium Reference-nek.

Hi Fi Racks Podium Slimline

A nagy sikerű Podium család tagjaként az egyik első olyan termék melyet összeállításra készen csomagol és szálít a Hi-Fi Racks.

Hi Fi Racks Podium Slimline Akorner

Szintén a többszörösen díjnyertes Podium család tagja, mely a Hi-Fi Racks-től megszokott módon a brit szaktudás egyik mintapéldája.

Hi Fi Racks Podium Slimline XS

A Podium Slimline XS a legújabb a Hi-Fi Racks zászlóshajóját képviselő Podium családban.