Silk hálózati szűrő, elosztó

A LampizatOr Silk hálózati szűrő, elosztó megalkotása ugyanarra a felismerésre vezethető vissza, mely mindenkiben előbb-utóbb megfogalmazódik, aki otthoni zenerendszerének fejlesztésébe kezd:

A megszólaltatott felvételek hangminősége erősen függ a készülékeink által használt elektromos áram minőségétől. A készülékek hangminőségét minden zavarjel vagy áramingadozás, mely az elektromos hálózatban megjelenik negatívan befolyásolja.

Ezeknek a hálózati zavaroknak a kiküszöbölésére számos gyártó kínál megoldásokat, így a LampizatOr is. A cég által alkotott eszköz a giga- és megahertz-es frekvenciatartományban jelentkező zavarok ellen kínál védelmet, miközben nem befolyásolja az 50/60 Herz tartományban a készülékeinkbe érkező elektromos energia szabad áramlását.

LampizatOr Silk

A Silk – magyarul Selyem – hálózati szűrő/elosztó egyaránt védelmet nyújt az EMI és RFI, valamint a más hálózati eszközök irányából érkező hálózati zavarok ellen anélkül, hogy az ilyen jellegű eszközökre jellemzően a dinamikatartományból és a sávszélességből lefaragna.

A Silk – típusváltozattól függetlenül – négy egymástól teljesen elszeparált hálózati aljzatot foglal magában, ennek köszönhetően interferencia, keresztszennyezés nem léphet föl. A belső huzalozáshoz használt 2,5 négyzetmilliméter átmérőjű nagy tisztaságú réz nem újrahasznosított fémből készül, így a szennyezőanyag tartalma extrémen alacsony, míg vezető tulajdonságai kiemelkedően jók. A Silver Silk változatba beépített ezüst vezetők hasonló jellemzőkkel bírnak, “csak”… Ebben a változatban már Mundorf ezüst szűrőkondenzátorokat használnak. A Golden Silk elnevezésű csúcskészülékben aranyozott ezüst vezetékeket, és Mundorf ezüst/arany szűrőket használnak fel.

Az egyes opcionális lehetőségek közül nem jár felárral az előlap (ezüst vagy fekete) és a bekapcsolt állapotot mutató kis előlapi kijelző színének megválasztása. Ugyanakkor felár ellenében lehet rendelni hálózati kábeleket a készülék mellé. (A kábelek oldalunkon megtalálhatók.)  Az ár a rendelt kábelek darabszámától, és természetesen típusától függ. Emellett az egyes kimeneti aljzatokhoz lehet kérni külön főkapcsoló beépítését is, ahogyan az alábbi képen látható.

LampizatOr Silk

A készülék rendelhető USA, britt vagy kontinentális szabvány szerinti aljzatokkal, a megrendelő igényei szerint.

A készülék – beltartalmát és az opciós lehetőségeket tekintve – három fő változatban készül, melyről a megrendelés előtt érdemes tájékozódni egyrészt az Üzlet menüponton keresztül, másrészt személyesen, hogy a rendelést már a vásárló igényei szerint adhassuk le, tekintve, hogy a LampizatOr nem tart készletet, mindent a megrendelő igényei szerint gyártanak le.