Planets

Planets-xrayA “Bolygók” kis, minden irányba sugárzó álló hangfalak a Duevel többi termékéhez hasonlóan. Ugyanakkor ne tévesszen meg senkit a méret, ugyanis a Planets NAGYBAN játszik. Igazán jól muzsikáló hangfalat készíteni kis költségből nem könnyű feladat, ám a Duevel erre tökéletes megoldást kínál.

Egy 5 hüvelykes mély hangszóró és egy 1 hüvelykes tölcséres magas sugárzó felhasználásával, egyszerű de leleményes technológia alkalmazásával, valamint visszaverő gömbökkel és az alulra helyezett hangfal testtel egy minden képzeletet felül múló hangsugárzó született meg.

A karakteres, mély basszusok, ragyogó, tiszta középtartomány és a gyors, átlátható magasak egy igazán ritka zenei élményt nyújtanak a hallgatónak, versenyképes áron. Legyen szó sztereó zenehallgatásról vagy akár házimoziról, ezek a Bolygók pályára állnak bármilyen életstílus köré és tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiségbe.

Többféle színben, innovatív dizájnjával és lenyűgöző hangzásával, mindenki megtalálhatja azt a Bolygót melyet a magáénak hívhat.

Planets2014-paar-white

Méretek & jellemzők:

Szellőzőnyílással ellátott test

Phaselinear crossover:
– Impedancia: 4 Ohm
– Érzékenység: 85 dB
– Terhelhetőség: 50W

Mély hangszóró:
– Átmérő: 150 mm
– Ferritmágnes: 100mm
– Kevlár kúp
– Gumi felfüggesztés
– Fröccsöntött burkolat

Magas sugárzó:
– PE membrán: 25 mm
– Ferritmágnes: 70 mm

Méretek:
– Szélesség: 260 mm
– Hossz: 156 mm
– Magasság: 840 mm
– Tömeg: 11 kg

Garancia: 2 év