Hi Fi Racks Podium XL

A népszerű Podium XL egy négy lábú audio-vizuális rack, mely készülhet tömör tölgy, juharfa, mahagóni, diófa, cseresznye, fa anyagokból, valamint a kész rack akár kaphat fekete vagy fehér felületkezelést is. Masszív 40 mm vastag alapzatai merevséget és stabilitást nyújtanak, melyeket masszív 46 négyzet milliméteres keményfa lábak tartanak.

podiumXL-1

A Podium XL moduláris kialakítású, minden polcsor úgy lett megtervezve, hogy akadálymentesen egymásra helyezhetőek legyenek. A lábak elkészíthetőek bármilyen méretűre bármilyen extra költség nélkül, ezáltal lehetővé téve hogy a rack a kívánt módon illeszkedjen a hi-fi rendszerhez. Ez továbbá azt is jelenti, hogy a rendszer bővülésével, a rack maga is folyamatosan bővíthető új polcsor, vagy hosszab lábak hozzáadásával.

podiumXL-5

Minden lábon egy 10 mm vastag nagy szilárdságú összekötő acélrúd és egy izolációs tüske található, melyek az egyes szintek elszigetelését szolgálják. Készülhetnek rozsdamentes acél, vagy fekete színben.

podiumXL-2

Főbb tulajdonságok:

– Moduláris kialakítás – bármikor hozzáadhatók új lépcsők és/vagy megváltoztathatók a lábhoszzúszágok a rendszer bővülésével.
– Ötféle keményfa alapanyag (tölgy, dió, mahagóni, cseresznye, juharfa), valamint a tölgy kaphat fekete vagy fehér felületkezelést is.
– A kész felületkezelés lehet matt vagy fényes lakk is.
– 40mm vastag keményfa talapzatok
– Minden polc lépcső 150 kg teherbírással rendelkezik
– Choose from standard sizes or design your own rack
– Levehető, masszív 46 négyzetmiliméteres keményfa lábak a későbbi bővíthetőség érdekében
– A lábak bármilyen hosszúságúra készíthetőek extra költség nélkül
– A lábak külön is készíthetőek feketére
– 10mm magas, állítható rögzítő csavarok
– Állítható magasságú izolációs tüskék tájolási pontokkal (fekete vagy rozsdammentes acél színben) minden polcsor alatt.
– Tiszta, szatén lakk felületkezelés.

Fontos: a megadott lábméret magában foglalja az izolációs tüskéket is, továbbá a kábel rendszerező bővítmény csak tömör tölgy, szatén fekete és magasfényű fekete színben elérhető.

podiumXL-4

Lehetséges standard méretek:

– 800 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 955 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 1200 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként

A What Hi Fi? 2012-es megtekintésekkor 5 csillagra értékelte a Podium XL-t, mely a mai napig változatlan. A magazin elismeréssel beszélt a készülék azon jellemzőéről, hogy “…hatalmas súlyt hordoz el, rengeteg kifinomultsággal együtt,”.

podiumXL-6