Hi Fi Racks Podium Trios

Ahogy a név is sejteti, a Podium Trios egy háromlábú testvére a Podium Reference-nek. A Trios sok közös elemen osztozik a Reference-el, beleértve a masszív 40 mm-es talapzatait a 46 négyzet milliméteres lábakat és a nagy szakítószilárdságot, mely a tömörségét adja és segíti a vibráció elnyelését.

Ahogy minden Hi-Fi Racks termék egyben esztétikailag kellemes lakberendezési tárgy és kiváló minőségű hi-fi stand is egyben. Minden darab kézi gyártással készül, a legjobb minőségű faanyag felhasználásával. A rack lehet az alap, megadott méretű, ám külön kérésre készülhet egyedi méretben is.

Amikor a Hi-Fi Plus szemrevételezte a Podium Trio-t le voltak nyűgözve, hogy hogyan volt képes a Hi-Fi Racks egy egyedi rack-et létre hozni ekkora méret, szín és felületkezelési választékból: “…ez nem egyetlen méret minden elrendezéshez … a fő impulzus … a szakma csúcsáról árulkodik”.

Főbb tulajdonságok:

– Moduláris kialakítás: a  hi-fi rendszer növekedésével, a Podium is bővíthető.
– Öt különböző felületkezelés (tölgy, diófa, mahagóni, cseresznye, juharfa), a tölgy fehér és fekete színben is készíthető.
– Külön kérésre extra költség nélkül fényezés is kerülhet a külső felületre.
– 40 mm-es keményfa talapzatok
– Az egyes polcok 150 kg teherbírásúak
– A lábak bármilyen hosszúságúra elkészíthetőek extra költség nélkül, valamint a lábak levehetőek a későbbi bővítés esetére.
– 10 mm magas rögzítő csavarok
– Állítható magasságú izolációs tüskék tájoló ponttal minden lépcsőhöz (fekete vagy acél színben)
– Lakkozott külső felület

Fontos: a lábmagasság magába foglalja az izolációs tüskéket, amik csak tömör tölgy, matt fekete és magasfényű fekete színben elérhetőek.

podium-trios-1 podium-trios-4