Hi Fi Racks Podium Reference

A Hi-Fi Racks egyik legnépszerűbb terméke, a több díjat és elismerést elnyerő Podium Reference egy négylábú hi-fi rack, melyet a vásárló által választott keményfából készítenek. A robusztus 40 mm-es alapzatok biztosítják a merevséget és a stabilitást, mivel minden egyes 595 mm széles “emelet” több mint 10 kg-ot nyom, ami csak még tovább növeli a rack tömörségét és a vibráció elnyelését.

podium-reference1

A Podium Reference moduláris kialakítású. Minden egyes lépcsője úgy lett kialakítva hogy közvetlenül egymásra helyezhetőek legyenek. A 46 négyzet milliméteres tömör keményfa lábak bármilyen hosszúságúra elkészíthetőek (extra költség nélkül), így lehetővé téve, hogy a rack tökéletesen illeszkedjen a hi-fi rendszerhez, valamint hogy akár a készülékek számával együtt bővíthető legyen.

podium-reference2

podium-reference3

 

 

Minden lábhoz tartozik egy 10 mm vastag, nagy szilárdságú kapcsolattartó acél rúd és egy izoláló tüske, ami az egyes szintek egymástól történő elszigetelését segíti.

 

 

 

 

Főbb tulajdonságok:

– Többszörös díjnyertes termék, valamint 5 csillagos értékelés a What Hi-Fi? magazinban
– Moduláris kialakítás: a  hi-fi rendszer növekedésével, a Podium is bővíthető.
– Öt különböző felületkezelés (tölgy, diófa, mahagóni, cseresznye, juharfa), a tölgy fehér és fekete színben is készíthető.
– Külön kérésre extra költség nélkül fényezés is kerülhet a külső felületre.
– 40 mm-es keményfa talapzatok
– Az egyes polcok 150 kg teherbírásúak
– A lábak bármilyen hosszúságúra elkészíthetőek extra költség nélkül, valamint a lábak levehetőek a későbbi bővítés esetére.
– 10 mm magas rögzítő csavarok
– Állítható magasságú izolációs tüskék tájoló ponttal minden lépcsőhöz (fekete vagy acél színben)
– A tüskék szinén többféle méretben rendelhetők, hogy a legjobban passzoljanak a rack-hez
– Lakkozott külső felület

podium-reference5

Fontos: a lábmagasság magába foglalja az izolációs tüskéket, amik csak tömör tölgy, matt fekete és magasfényű fekete színben elérhetőek. A rendeléskor leadott lábméretből 37 mm-t az izolációs talapzat és a tüske tesz ki.